Hasvik, NO
temperature icon 10°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení s deštěm
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Rádi bychom pozvali všechny,co maji Norsko v krvi a chtějí se podělit o svoje zážitky s ostatními,na setkání v Praze,které se bude konat v sobotu 16.února 2013.

Místo srazu je Besední restaurace v Hlubočepích,kde je sál pro cca 200 lidí.Jídlo se bude řešit formou teplého a studeného bufetu po celou dobu akce za cca 300,-Kč.

Na srazu si budete moci koupit nástrahy na moře a jiné potřeby k rybolovu a součástí budou i přednášky o lovu ryb,nejenom v Norsku.

Více informací o průběhu celé akce dodáme začátkem září,po našem návratu z Norska.

Kdo budete mít zájem,tak pište na SZ nebo na email - marek.zoul@seznam.cz.

Marek a Vláďa

Odpovědět

To Pafka: Groček je taky dobrej:-D Tak brzo zase něco vymyslíme. Nyní máme v sobotu Vánoční besídku a 24.12. 11 00 Kampu !!!!!!8-O

Chlapi, tento asi bohužel víkend nezvládám, mám toho moc. Ale ta Kampa je kdy a kde?

24.12. Kampa 11 00 100m od črs jak začíná Čertovka. Pouštění ryb -groček ve velkém z várnic a pak procházka Kampa- Karlův most- Zlatý strom-PANÁČEK- a hajdy domů pro dárky. Počet osob Kampa tak 200- na procházku do zamluveného Zlatého stromu asi 30 osob..:-D:-D:-D

Páni NORCI atd.!!!!! manželky-přítelkyně- pejsci atd. ůčast NUTNÁ:-D:-D BLIŽŠÍ INFO. ZERP 603563002

pouvažuji o tom, ale slibovat nebudu nic. Poslední dobou to nějak dopadne vždy jinak :-(

Úterní posezení odnesl zámek u řidiče a rozlomená kapsa ve dveřích. Co tam bylo tak zajímavého vůbec netuším, protože sadička nářadí tam zůstala

Rád bych se také zůčastnil. jedu z Prahy - Řepy

to hrabe:myslíš na ten sraz,nebo na vánoční procházku?

Máro , připiš si mne + jedna. ( 2 )

Budeme muset probrat tvoji účast v dokumentu JAKUBA VÁGNERA .

Je nepřijatelné , aby jsi se ty a Zelinka tomuto člověku zaprodávali.

:-D:-D:-D:-D

to007:máš SZ.Moc jsi mě potěšil,že dorazíš.Posadím Tě ke stolu s Jakubem:-D:-D:-D

V sobotu proběhla naše tradiční vánoční besídka,tak přidávám zatím pár fotek.Doufám,že se všichni bavili a byli spokojeni s tombolou.Díky kamarádovi Čertovi,který nám během tomboly posílal panáky,tak vypadám na fotkách trochu unaveně.

To mara: Byl jsem na vánoční besídce poprvé a moc se nám to se ženou líbilo. Chci poděkovat všem, kteří se podíleli na přípravě a realizaci (mara, Láďa, Radek a jiní), určitě příští rok přijdeme zas. Děkujeme.

Všem známým i neznámým Norkům a hlavně taky Michalovi vše nej :-D :-D

To Mára a Láďa: Přeju Vám takové úlovky na dírkách...

[citace]mara45 napsal:

to007:máš SZ.Moc jsi mě potěšil,že dorazíš.Posadím Tě ke stolu s Jakubem[/citace]

To bude velmi rozumné, posledně když jsem ještě před operací mluvil s Jakubem, tak chtěl přejít od ČSOB k Allrisku. Má připraveny velmi rizikové výpravy. :-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.