Hasvik, NO
temperature icon 10°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení s deštěm
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Rádi bychom pozvali všechny,co maji Norsko v krvi a chtějí se podělit o svoje zážitky s ostatními,na setkání v Praze,které se bude konat v sobotu 16.února 2013.

Místo srazu je Besední restaurace v Hlubočepích,kde je sál pro cca 200 lidí.Jídlo se bude řešit formou teplého a studeného bufetu po celou dobu akce za cca 300,-Kč.

Na srazu si budete moci koupit nástrahy na moře a jiné potřeby k rybolovu a součástí budou i přednášky o lovu ryb,nejenom v Norsku.

Více informací o průběhu celé akce dodáme začátkem září,po našem návratu z Norska.

Kdo budete mít zájem,tak pište na SZ nebo na email - marek.zoul@seznam.cz.

Marek a Vláďa

Odpovědět

Poslední sloní ucho roku 2012.Omlouvám se za kvalitu foto,bylo tam hrozně zahuleno...

Jen jsem se vzdálil od talíře,hned tam bylo několik rukou s vidličkou..

Jen Vláďa si dal kachničku a vypadala opravdu skvostně.

Buďto je tam hodně zahuleno, nebo máte zamlženou čočku. Šel bych taky do kačeny!

to sim:taky mě kačenka hodně lákala,ale ucho je ucho...

Držím palce ať se dáš brzy dokupy a nebudeš muset jíst ty nemocniční blafy.To prasátko u Šroubka bude určitě velká paráda.

to Sim-

Moje řeč:-D:-D:-Duž trávím a doufám že si jí dáme brzo spolu Ty kluku tak se dej brzo do pořádku a dáme se do různejch akcí ..... Všichni Tě zdravíme a DRŽ SE DOBBREJCH LIDÍ8-O Divný vytlačíme do hajz..:-S

Umlátěj se sami:-E Ta dnešní sešlost mi dělá radost a vždy se na kluky těším. Tak čus a zdravím i Šroubka8-O,

Sraz byl opravdu povedený :-D:-D Přišel jsem o něco

později a všechno mi snědli:-E:-E:-E Karel

Bylo to fajn.

Už se těším na další posezení, to snad již dorazím včas

Jen nesmím příště zaváhat s chlebem, abych nebyl bez snídaně jako dnes :-(

Myslím, že nám je na pokecech dobře. V lednu už asi budeme nuceni rozšířit, zvýšit kapacitu míst u stolu. Vzal si to na starost Mara. Tak mu držím palce.

Musím se také přidat, je to vždy moc fajn a také se vždy těším na prima lidičky a hlavně to lépe utíka do odjezdu za novými dobrodružstvímí na sever. Tak to vždy říká Pavka a má pravdu. Zdravím jej a přeji brzské uzdravení.

Zdarec,

pokec musí být, jinak by to opravdu

moc neutíkalo.Ale že jsme toho zase

nachytali.....

Jinak já jsem ten vlasatý chlápek

naproti Kima:-D

Tak zase příště na uchu...

to Hoop:tak to bych tě s vlasama nepoznal

Jo jo- vlasy dělej hodně.......:-D

Zdarec, už jsem skoro v cajku, ale pivko mi ještě moc nechutná (spíš jsem zralý na groček). Ale po Vás a sloním uchu se mi včera fakt moc stýskalo :-D Příště to doženu :-D :-D

s Hoopem byl pokec o všem možném - hodiny ubíhali ale ryba žádná. Myslím, že nám to oběma nevadilo. Prostě výměna zkušeností a pod.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.