Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Rádi bychom pozvali všechny,co maji Norsko v krvi a chtějí se podělit o svoje zážitky s ostatními,na setkání v Praze,které se bude konat v sobotu 16.února 2013.

Místo srazu je Besední restaurace v Hlubočepích,kde je sál pro cca 200 lidí.Jídlo se bude řešit formou teplého a studeného bufetu po celou dobu akce za cca 300,-Kč.

Na srazu si budete moci koupit nástrahy na moře a jiné potřeby k rybolovu a součástí budou i přednášky o lovu ryb,nejenom v Norsku.

Více informací o průběhu celé akce dodáme začátkem září,po našem návratu z Norska.

Kdo budete mít zájem,tak pište na SZ nebo na email - marek.zoul@seznam.cz.

Marek a Vláďa

Odpovědět

Ten pohled znám z Maďarska, kdy Mára odcházel z naší chaty , po dotazu Davida ,,dáme kořku ? ,, . Bylo pravda už později a Mára měl ještě nejaké povinosti .

Jo v Maďarsku bylo hezky.Takové pěkné setkání po sezoně v Norsku.

Prostředí moc pěkné, a co jste tam chytli?

to Jeliman: Už bys jim měl vyvětlit, ať si pořád nepletou kořku s čajem, ta barva je fakt skoro stejná. Šroubkovi se to posledně vymstilo.

[citace]Sim napsal:

Prostředí moc pěkné, a co jste tam chytli?

to Jeliman: Už bys jim měl vyvětlit, ať si pořád nepletou kořku s čajem, ta barva je fakt skoro stejná. Šroubkovi se to posledně vymstilo.

[/citace]

Sime,pomsta bude sladká!!!!:-x:-x:-x

A co tato:-(

to Sim:tak třeba já jsem nechytil nic.Vláčel jsem a za celá den neměl ani zábírek.Kdo chytal na položenou,tak měl více úspěchů.Chytilo se pár kaprů,bílých ryb a vítěz pak amura přes 80 cm.Ještě,že jsme pili čaj z takových hranatých flašek.Bylo veselo....

Pěkný, to má atmosféru!

A co si chytil ty Michale???

Odpověď je tady:

[yt=rkedbcobjjY=yt]rkedbcobjjY[/yt]

Musím Zerpovi vyslovit uznání za fota. A dotaz na Sima- jaká je pohoda jezdit "psí taxislužbou". Musí to být zážitek, když se nejedná o závody - prostě vyhlídková jízda.

[citace]kim napsal:

Musím Zerpovi vyslovit uznání za fota. A dotaz na Sima- jaká je pohoda jezdit "psí taxislužbou". Musí to být zážitek, když se nejedná o závody - prostě vyhlídková jízda.[/citace]

[citace]kim napsal:

Musím Zerpovi vyslovit uznání za fota. A dotaz na Sima- jaká je pohoda jezdit "psí taxislužbou". Musí to být zážitek, když se nejedná o závody - prostě vyhlídková jízda.[/citace]

Kime, byla to bomba. Žádné vysvětlování, kde se zatátáčí, kde se brzdí. Ornulf řekl:"Já pojedu první a ty s Pavlem za mnou." Psi vyrazili jako zběsilí a první zatáčce mě vybourali, pěkně jsem si narazil nohu o led. Potom už to šlo, musíš přenášet váhu podobně jako na lyžích. Musím se tam v březnu ještě dostat a znovu to zkusit.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!