Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Rádi bychom pozvali všechny,co maji Norsko v krvi a chtějí se podělit o svoje zážitky s ostatními,na setkání v Praze,které se bude konat v sobotu 16.února 2013.

Místo srazu je Besední restaurace v Hlubočepích,kde je sál pro cca 200 lidí.Jídlo se bude řešit formou teplého a studeného bufetu po celou dobu akce za cca 300,-Kč.

Na srazu si budete moci koupit nástrahy na moře a jiné potřeby k rybolovu a součástí budou i přednášky o lovu ryb,nejenom v Norsku.

Více informací o průběhu celé akce dodáme začátkem září,po našem návratu z Norska.

Kdo budete mít zájem,tak pište na SZ nebo na email - marek.zoul@seznam.cz.

Marek a Vláďa

Odpovědět

Taky něco s vánoční tématikou :

Na Štědrý den ženská nadává manželovi: "Od rána furt něco žereš, večer uvidíš tak leda piču a ne zlaté prase"! Manžel se zasměje a říká: "Ne-ne, já nemusím, já už ji vidím..."

:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D To jsem se zasmál:-D HEZKÉ Vánoce......

[citace]Pafka napsal: Taky něco s vánoční tématikou :

Na Štědrý den ženská nadává manželovi: "Od rána furt něco žereš, večer uvidíš tak leda piču a ne zlaté prase"! Manžel se zasměje a říká: "Ne-ne, já nemusím, já už ji vidím..." [/citace]Před chvilkou mi to přišlo mailem.:-D

Doufám,že nás kluci neubytujete v tomto...

:-):-):-)

Mnohem horší:-D Ale musíme se připravit na horší.....pan Kalousek:-E:-S nám to pomalu chystá!!!!! Ještě že máme naší partu!! Stačilo 50 000 hlasů a mohl někdo do voleb NA HRAD!!!!!:-D

No občas máme náznaky že spíte u Doškyho , ale naproti KONGRESU...je ten penzion a počítali jsme s Márou že budete tam se Simem. Tak se domluvte kucííííí:-D

Partička na sraz se nám začíná pěkně rozrůstat.

Další přihlášení a placení:

Kodl + 1

Gruveabeider + 1

Mikulčák

to Mára 45)

Máš Jirka Malý + 2!!!!

Už se těší jak na Vánoce:-D Ty tam budou asi od ledna stanovat aby tam byli první 8-O

to Mára45)

Další přírůstek do naší Norské rodiny....:-D na unor 2013.

Vážený pan.Glanc+ syn. Naši dlouholetí kamarádi z Norska.

Vážení kolegové - Maro, Zerp, Kulik a spol. Dnes začal prosinec a začínám mít chuť na sloní ucho. Kontaktoval mě Sroubkův kamarád - bydlí v Braníku. Myslím, že by se mohl sezení u sloního ucha zúčastnit. Krom toho bude i na srazu 16.2. Maro když to tak půjde dál snad aby jsi rezervoval již více stolů.

[citace]kim napsal:

Vážení kolegové - Maro, Zerp, Kulik a spol. Dnes začal prosinec a začínám mít chuť na sloní ucho. Kontaktoval mě Sroubkův kamarád - bydlí v Braníku. Myslím, že by se mohl sezení u sloního ucha zúčastnit. Krom toho bude i na srazu 16.2. Maro když to tak půjde dál snad aby jsi rezervoval již více stolů. [/citace]

Sloní ucho fakt nebylo špatné. Asi se opět zúčastním. :-P:-P:-P:-P

Došky

Jojo sloní ucho se začíná hlásit,tak uděláme poslední letošní malý sraz.Co třeba v týdnu od 10.12.?Pak máme v sobotu naši besídku.

Pro všechny kdo by se chtěl účastnit naší vánoční besídky,přikládám pozvánku.Zváni jsou všichni,co se rádi baví.

Tak chlapci.....UCHO bych si taky dal a na NAŠÍ.. BESÍDKU tedy jdu.......páč jsem moderátorem večera. A to že to nadělá Leoš Mareš....... No protože jsem lepší:-D:-D:-D

Byl bych moc rád pokud norci dorazí. Bude to trochu zahřívací kolečko před naší akcí 16.2.2013 a s Márou Vám ukážem co dovedem:-E........

Tím taky zdravím kamaráda Sima a přeju rychlé uzdravení a aby byl v TOP stavu na SRAZ v Praze. Šroubku koukej ho opečovávat:-D

[citace]zerp napsal:

Tak chlapci.....UCHO bych si taky dal a na NAŠÍ.. BESÍDKU tedy jdu.......páč jsem moderátorem večera. A to že to nadělá Leoš Mareš....... No protože jsem lepší

Byl bych moc rád pokud norci dorazí. Bude to trochu zahřívací kolečko před naší akcí 16.2.2013 a s Márou Vám ukážem co dovedem........

Tím taky zdravím kamaráda Sima a přeju rychlé uzdravení a aby byl v TOP stavu na SRAZ v Praze. Šroubku koukej ho opečovávat[/citace][citace]zerp napsal:

Tak chlapci.....UCHO bych si taky dal a na NAŠÍ.. BESÍDKU tedy jdu.......páč jsem moderátorem večera. A to že to nadělá Leoš Mareš....... No protože jsem lepší

Byl bych moc rád pokud norci dorazí. Bude to trochu zahřívací kolečko před naší akcí 16.2.2013 a s Márou Vám ukážem co dovedem........

Tím taky zdravím kamaráda Sima a přeju rychlé uzdravení a aby byl v TOP stavu na SRAZ v Praze. Šroubku koukej ho opečovávat[/citace]

Neboj,ale my ležíme oba dva...:-(,já pořád snídám a večeřím antibiotika....:-(:-(

To jste teda dvojka......... Ještě máte dost času se dát do kupy....... Tak hezky ležte a já si jdu otevřít na Vaše zdraví léčivou PLZNIČKU :-D po včerejšku jsem volako smedný ako ťava:-D:-D

TOTO JE Mára 45 :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jen tak na zasmání . To LÉČÍ 8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!