Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Rádi bychom pozvali všechny,co maji Norsko v krvi a chtějí se podělit o svoje zážitky s ostatními,na setkání v Praze,které se bude konat v sobotu 16.února 2013.

Místo srazu je Besední restaurace v Hlubočepích,kde je sál pro cca 200 lidí.Jídlo se bude řešit formou teplého a studeného bufetu po celou dobu akce za cca 300,-Kč.

Na srazu si budete moci koupit nástrahy na moře a jiné potřeby k rybolovu a součástí budou i přednášky o lovu ryb,nejenom v Norsku.

Více informací o průběhu celé akce dodáme začátkem září,po našem návratu z Norska.

Kdo budete mít zájem,tak pište na SZ nebo na email - marek.zoul@seznam.cz.

Marek a Vláďa

Odpovědět

Tak koukám že 16.2.2013 bude BOMBA AKCE. Sejdem se všichni co milujeme Norsko 8-) Asi je dobře že držíme takhle pohromadě.

Na veletrhu v Praze jsem poprvé poznal Mikulčáky, Kikibuta a jiné VIP osobnosti8-O a byli to super kluci!!!!! A to nás čeká ještě Šroubek:-E To už bude VRCHOL......:-D Špatný lidi se mezi náma ani neohřejou:-S :-S

pomalu nevím, jestli se mám už těšit, nebo naopak bát :-E

Ty tam budeš taky???Ojééje to bude parta.. těším se..[/citace]

Do práglu přijedu s celo familio už ve čtvrtek a vokážu jim

celo Prahu a za odměnu můžu jít na sraz,ale prý to tam pak nemám přehánět páč v nedělu je musím všechny přivízt ve zdraví dom...

Takže budu pít jen na "šťopičku"

:-D

[citace]Mr.Kocka napsal:

pomalu nevím, jestli se mám už těšit, nebo naopak bát [/citace]

Hlasuju pro to druhé. BÁT. :-S:-S:-S:-S

V PRAZE je blaze.......:-D Ale bát se se fakt neni čeho. Leda chlastu a to neni náš případ..... Je to KONFERENCE:-D:-D:-D Tak se na VÁS moc těšíme kucíííííííí ZERP+MÁRA 45

My se hlavně bojíme,aby se Vám tam všem líbilo a byli jste spokojení.:-D:-D

to Mára- A za rok to uděláme na Strahově:-D:-D:-D

S Nedvědama a Kabátama:-D:-D:-D

Proč si stavět malé cíle.......

Máro děláme vše na maximum a taky to tak bude vypadat8-O. A hlavně přijedou kamarádi větrem ošlehaný a ty jen tak něco nerozhodí. :-D:-D

to zerp:to jsi asi pěkně zlobil,když jsi měl pod stromečkem zabalenej pytel brambor,každou zvlášť...???

Taky jsem si říkal, co to má pod stromkem za atrapy? :-D

Tak kucííí to všechno jsou dárky a ten stromeček je z července páč jsme dělali na dětském táboře v Krkonoších Vánoce !!!!!

Byl to pro ně šok a k večeři byl řízek a br. salát. Každý dostal dárek a odvezl si super zážitek domu. TAK JAK MŮŽE DOPADNOUT KONFERENCE NORSKA V PRAZE:::::: JEDINĚ DOBŘE:-D:-D

Jestli najdu takový dárek pod stromečkem,tak přestanu věřit na ježíška:-D:-D:-D

[citace]Sim napsal: Taky jsem si říkal, co to má pod stromkem za atrapy? [/citace]

to vypadá jak Avatar...

a nedej bože najít pod stromkem mne..

To zerp : Teď už vím jak vypadá duch vánoc:-D:-D:-D

:-S:-S:-S:-S:-S VESELÉ VÁNOCE:-S:-S:-S:-S:-S

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!