Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 8. Sraz přátel norského rybolovu v Praze

• Toto téma obsahuje celkem 50 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sachlj a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 51)
  • Autor
    Pruner
    Účastník
    (9 odpovědí)

Myslel jsem že už nebudu psát,ale už jen fakt maličkost. Celkem jsem to schytal za můj názor.Couvám nechci se hádat.Pro Doškyho  nejsme kamarádi a nebudem….

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

O krásách lehké přívlače a novinkách firmy Daiwa nám na srazu popovídá jeden z našich předních závodníků  – Jozef Foltýn.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Myslel jsem že už nebudu psát,ale už jen fakt maličkost. Celkem jsem to schytal za můj názor.Couvám nechci se hádat.Pro Doškyho nejsme kamarádi a nebudem….

No tak nebudem no, ale je to škoda.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Máro,jestli nám to vyjde,tak taky přijedeme a rádi.Ale přiznám se,že ani ne tolik kvůli přednáškám,ale té spoustě kamarádům,které moc rádi uvidíme.

Přednášky jsou bezesporu každým rokem zajímavé a určitě si každý přijde na své…

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Máro,jestli nám to vyjde,tak taky přijedeme a rádi.Ale přiznám se,že ani ne tolik kvůli přednáškám,ale té spoustě kamarádům,které moc rádi uvidíme. Přednášky jsou bezesporu každým rokem zajímavé a určitě si každý přijde na své…

Supeer,rád Tě zase po dlouhé době uvidím….jak to budeš vědět na 100% tak písni nebo zavolej.

Václav Sklenář
    Účastník
    (10 odpovědí)

Osobně to vidím tak: Je mi 71 let, nikdy jsem v Ománu ani Maledivách nebyl a už asi nebudu. Právě proto mě tato vložená přednáška zajímá. Dozvím se něco nového, uvidím hezké fotky a jelikož mě nejde o přivezené maso, zajímají mě i informace o rybaření v kempu o 1500km vedle nebo před měsícem. Bedny si hold musí naplnit každý sám podle svého.

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Psal jsem o jedné konkrétní rybě a ne o bedně filet. Mě osobně zajímá co největší žralok, chtěl bych co největšího, fotka pusa a pošli dědečka..metrová obecňačka na které je masa pramálo a ještě ne zrovna nejlepšího mě moc nebere, jo jako souboj super ale pokud jí vyleze žalůdek z huby tak je dobrá akorát …..

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Osobně to vidím tak: Je mi 71 let, nikdy jsem v Ománu ani Maledivách nebyl a už asi nebudu. Právě proto mě tato vložená přednáška zajímá. Dozvím se něco nového, uvidím hezké fotky a jelikož mě nejde o přivezené maso, zajímají mě i informace o rybaření v kempu o 1500km vedle nebo před měsícem. Bedny si hold musí naplnit každý sám podle svého.

Potvrzuji platbu 2 osob….

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

O 12-ti letých zkušenostech s rybolovem v západním Washingtonu – lovu na řekách, jezerech a moři v porovnání s rybolovem v Norsku,nám udělá přednášku fotograf a rybář – Milan Wišo.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Dalším přednášejícím bude Karel Nikl – uvidíme krátký film namluvený panem Janem Přeučilem a dozvíme se základní principy lovu s plovoucím boiles…..

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

To mě po……roky se míjím s kaprařskými přednáškami. Na FF nemám chuť v těch davech kapřích onanystů poslouchat přednášky kaprařských veličin a na srazu přátel norského rybolovu se k tomu dostanu. To mě poser….

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Potvrzuji placeno Jiras za 4 osoby.

Vaca
    Účastník
    (37 odpovědí)

Chtěl bych se zeptat jestli je místo pro dva

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Chtěl bych se zeptat jestli je místo pro dva

Určitě ano….mám si Vás zapsat?

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

O norských zajímavostech a co je možné vidět při cestě do středního Norska nám popovídá Janka – Jana Seitz.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 51)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 8. Sraz přátel norského rybolovu v Praze

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...