Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Sraz přátel rybolovu v Norsku – Prušánky 2016

• Toto téma obsahuje celkem 216 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Romca a poslední změna proběhla před 8 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 211. až 217. (celkem z 217)
  • Autor
    milos
    Účastník
    (228 odpovědí)

Super akce Jindro!

Přikládám slíbené podklady k mým přednáškám: Stáhnout

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Mockrát děkuji přátelé za ocenění mé snahy.

Příští rok, pokud budu zdráv a budu mít dostatek času, mohu přislíbit, že se akce bude opět opakovat. Doufám, že alespoň ve stejném SUPER složení jako letos 😉

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

A ještě na jednu věc jsem si vzpoměl – znaky v mapách.

Tady jsou odkazy na pdf soubory (bohužel jen v eng). Dokumenty jsou obsahově stejné, jen jeden je na výšku a druhý je na ležato. Nevím jak se komu líbí, tak sem dávám oba:

Námořní značky – ležatý formát

Námořní značky – stojatý formát

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (98 odpovědí)

Oceňuji rovněž:-) úplně jsem tě zapomněl pochválit,za organizaci,jídlo,občerstvení…Tak ještě jednou díky.

Doufám,že ve Spálově to bude stejně super. Měl bych tam také povědět,něco málo,o lovu na mořských dírkách. Už snad budou lepší fotky.

Tak se tam třeba s někým potkáme…Brzy čau

Romca
    Účastník
    (13 odpovědí)

To berny72: Z tvé přednášky o lovu na mořských dírkách jsem byl úplně vedle. Škoda jen, že zrovna začala blbnout technika. Neuvažuješ zveřejnit svou prezentaci i s fotkama, aby si to Prušánkáři mohli vychutnat znovu?

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (98 odpovědí)

Děkuju moc,určitě něco zkusíme dát dohromady,odjíždím dnes na Veiholmen,tak předpokládám,že na to bude čas. Nevěřím,že by nás počasí pustilo nepřetržitě na vodu..

Dáme to na stránky RN,už jsem si psal i se Simem.

Budeme informovat snad i o aktuálním rybolovu na moři,v sobotu bychom měli být na místě.

Romca
    Účastník
    (13 odpovědí)

berny72 napsal:

Děkuju moc,určitě něco zkusíme dát dohromady,odjíždím dnes na Veiholmen,tak předpokládám,že na to bude čas. Nevěřím,že by nás počasí pustilo nepřetržitě na vodu..

Dáme to na stránky RN,už jsem si psal i se Simem.

Budeme informovat snad i o aktuálním rybolovu na moři,v sobotu bychom měli být na místě.

Přeji pohodovou cestu a co nejvíce dní na vodě. Dej vědět jak to teď vypadá s kontrolama po cestě (uprchlíci).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 211. až 217. (celkem z 217)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Sraz přátel rybolovu v Norsku – Prušánky 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...