Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Sraz přátel rybolovu v Norsku – Prušánky 2016

A je to TADY!

Rok se s rokem sešel a já bych Vás chtěl pozvat na pravidelné setkání rybářů u pohárku vína ve vinném sklepu "U Jeňoura" v Prušánkách.

Termín je 19.2.2016 - 20.2.2016 - pátek a sobota.

🍇🍇🍇 PROGRAM AKCE 🍇🍇🍇

➤Pátek 19.2.2016

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

📌Příjezd hostů a ubytování - od 12:00 do 19:00

📌První blok přednášek : 17:30 - 19:00

📌Posezení ve vinném sklepu : 19:30 - 3:30

Posezení ve vinném sklepu obnáší:

1. Večeře - směs pečených pochoutek min.5 druhů (vepřové koleno, plněná plec, jatýrka se slaninou, sekané kuličky, nechorské závitky s kysaným zelím, výtečný guláš, medailonky v hříbkové omáčce, pečené kuř. paličky, pečené brambory) + brambor/chléb, zelný salát

Zákusek - domácí moučník, káva

Ochutnávku vín - se someliérským výkladem

Nápoje - víno, nealko, káva, čaj, voda (volná konzumace po dobu 8 hodin)

2. Večeře - domácí sekaná + zabijačkové speciality, okurek, chléb

➤Sobota 20.2.2016

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

📌 Snídaně - od 8:30 do 10:00 - podávaná formou švédského stolu (pečivo, polévka, vajíčka, salám/šunka, párky) - množství dle libosti

📌 Druhý blok přednášek - od 10:00 do 12:30

📌 Oběd - od 12:30 do 13:30 - podávaný ve sklepu U Jeňoura (polévka, hlavní chod, nápoj, zákusek podávaný v přednáškovém sálu)

📌 Třetí blok přednášek - od 13:30 do 16:30

📌 Svačina a rozloučení - od 16:30 do 17:00 - domácí klobása, hořčice, kečup, křen, pečivo

Coffeebreak - součástí každého přednáškového bloku (v pátek i sobotu) je volně dostupné občerstvení (káva, čaj, voda, domácí pomazánka nebo paštika, chléb)

CENA : 1.200 Kč/osoba

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

▶ Pro ty, kteří by chtěli zůstat až do neděle, lze zamluvit ubytování za zvýhodněnou cenu 380 Kč/osoba včetně snídaně. Taktéž je domluveno, že lze dopředu objednat večeři (ze 3 jídel - tady bych Vás prosil o nějaké návrhy co by jste chtěli). Ta se pak bude podávat ve sklepu U Jeňoura. Je třeba ale již při objednání pobytu toto oznámit. Tato nabídka NENÍ součástí balíčku konference - hosté si ji platí sami na místě.

▶ Cena POUZE za sobotní blok přednášek - 350 Kč/osoba

▶ Cena za pátek + sobota včetně posezení a bez ubytování - 900 Kč/osoba

Odpovědět

Dámy a pánové,moc děkuju za skvělou akci. Jižní Morava je prostě super a Prušánky nejvíc:-P když vše půjde jak má,rádi zase dorazíme. Všechny vás zdraví kluci z Budějic..:-D

[citace]zok napsal:

pro Pafku tady máš Huskyho 19 byl opravdu přítomen[/citace]

Akysi nasraty ... :-) :-). Chybi mi jeho vzdy dobra nalada :-) :-)

[citace]Pafka napsal:

zok napsal:

pro Pafku tady máš Huskyho 19 byl opravdu přítomen

Akysi nasraty ... . Chybi mi jeho vzdy dobra nalada [/citace]

Nééé... on je jen zamyšlený :-D

Jinak měl náladu jako vždy suprovou 8-)

Joo Zokův smích je nezapomenutelný....:-P

Podle fotek to muselo být super setkání....aby taky ne,když se sejde super parta kamarádů u číšky dobrého vínka...

[citace]Pafka napsal:

zok napsal:

Akysi nasraty ... . Chybi mi jeho vzdy dobra nalada [/citace]

Kdepak Pafko, to je jen chvilka zamyšlení. ;-) Setkání bylo super jako každý rok. Mám Prušánky hrozně rád a rád se tam vždy vracím!! 8-)8-)8-)

Naprostý súhlas s huskym 19. A zvlášť chcem vyzdvihnúť zodpovedný výber fotografií všetkých fotografov ;-):-):-D

Připojuji se k Salmonově poděkování Mifákovi, odvedl velký kus výborné práce. Jestli a jak moc se to na něm aktuálně projevovalo posuďte sami, snímek ze sobotní večeře.

[citace]husky19 napsal:

Pafka napsal:

zok napsal:

Akysi nasraty ... . Chybi mi jeho vzdy dobra nalada

Kdepak Pafko, to je jen chvilka zamyšlení. Setkání bylo super jako každý rok. Mám Prušánky hrozně rád a rád se tam vždy vracím!! [/citace]

Mám pro Tebe návrh - pojeď se mnou letos do Spálova a já pojedu příští rok zase do Prušánek :-) :-) :-)

[citace]northwolf napsal:

Připojuji se k Salmonově poděkování Mifákovi, odvedl velký kus výborné práce. Jestli a jak moc se to na něm aktuálně projevovalo posuďte sami, snímek ze sobotní večeře.[/citace]

Utahanej, umorousanej, zničenej :-D:-D:-D:-D

..... nebo ožralej? :-P

Taky ode mně poklona Mifákovi za perfektní organizaci a za možnost seznámit se se spoustou skvělých norků. Zároveň poděkování všem přednášejícím. Jako nováček jsem nasosal spoustu informací.

Díky moc.

[citace]Pafka napsal:

husky19 napsal:

Pafka napsal:

zok napsal:

Akysi nasraty ... . Chybi mi jeho vzdy dobra nalada

Kdepak Pafko, to je jen chvilka zamyšlení. Setkání bylo super jako každý rok. Mám Prušánky hrozně rád a rád se tam vždy vracím!!

Mám pro Tebe návrh - pojeď se mnou letos do Spálova a já pojedu příští rok zase do Prušánek [/citace]

To je velmi lákavá nabídka, ale v současné době to nejsem schopen slíbit. Jako člověk, kterého mimo jiné živí daně a daňová přiznání, mám v druhé polovině března hodně napilno a ten víkend by mi mohl citelně chybět. Pokud by se situace vyvíjela dobře, velmi rád bych s tebou jel. Rozhodně to nechám otevřené. ;-);-)

To je slovo do pranice :-) NAKI, pomož mi :-) :-)

S daněmi Ti pomůžeme v sobotu dopoledne - ještě nakonec dostaneš od FU dotaci :-D :-D

Jiříku, pojeď :-D:-D:-D

Jindrovi poděkování, Prušánky jsou o pohodě, Honzovo přednáška, "jak na mníka",byla ze života. V sobotu jsme navštívili maškarní v nedalekém Podivíně a krásné zážitky. Ať žijů Prušánky. Z.Křešnička

Prušánky

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!