Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Sraz přátel rybolovu v Norsku – Prušánky 2014

• Toto téma obsahuje celkem 237 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 9 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 238)
  • Autor
    Lubomir
    Účastník
    (285 odpovědí)

Bratislavaci ďakujú všetkým organizátorom, prednašajúcim, personálu, ktorý sa o nás staral a aj všetkým účastníkom za užitočne a príjemný strávený čas. Tešíme sa na budúce stretnutia, nielen v Prušánkach i keď tam chodíme radi. Želáme pekné úlovky, šťastie a zdravie.:-P

eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

Pačáci se taky připojují k poděkování všem, kteří se podíleli na perfektní akci. Bylo to super setkání se super lidma . Takže zase někdy na viděnou.

Norek
    Účastník
    (142 odpovědí)

Pár fotek ze zachráněného foťáku ze sklípku pana Čecha.

A také přidávám jednu hlášku (údajně od stejnýho autora, jako psal Mifák):

V tom vínu byly určitě halucinogeny:-D:-D:-D

Norek
    Účastník
    (142 odpovědí)

Norek
    Účastník
    (142 odpovědí)

Norek
    Účastník
    (142 odpovědí)

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Norek napsal:

Pár fotek ze zachráněného foťáku ze sklípku pana Čecha.

A také přidávám jednu hlášku (údajně od stejnýho autora, jako psal Mifák:

V tom vínu byly určitě halucinogeny

Vidíš na tu hlášku bych pomalu zapoměl :-D:-D:-D

A víš že jsem si myslel, že žádná fotodokumentace dokonce ani nebyla? Zvlášť když se “náš pražák” nedohodl na podmínkách s mluvčím

:-D:-D:-D:-D

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Mne se libilo, jak jeden nejmenovany bloudici Cech nazval vinici:

draty a spousta malych stromecku :-D:-D:-D:-D

a jak to byl ten brectan? Prisavka – nebo tak nejak podobne .. :-D:-D

taky se asi stal maly zazrak – vsude bylo vse zamrzle a spousta snehu, presto byl nekdo od bahna 🙂

Ale takove zazraky se na Morave mezi draty a stromecky obcas stavaji

:-D:-D:-D

Zrovna jako necekany vyskyt odrenych spicek bot 😉

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Moji mili poddani!

Zodpovedne se ujimam sveho uradu a potvrzuji svuj slib dany ve sklipku v Prusankach.

Na pocest me korunovace bude muj korunovacni klenot vystaven po celou dobu u naseho stanku A21 v hale 2 na veletrhu For Fishing v Praze – Letnanech. Ocekavam, ze mi bude vzdavan nalezity hold a predany hojne dary a sliby vernosti.

Z moci me kralovske slibuji, ze planovene zavedeni alkoholovych desatek v Norsku odvolam, kralovskou dan z rybich ulovku taktez a pravo prvni noci vyuziju jen minimalne.

Vladnout budu rukou pevnou a spravedlivou, potrebnym ruku pomocnou i nadale podavat budu a o osvetu ve svete rybarskem se i nadale postaram.

Vase z vule bozi a (jinych nejmenovanych)

kralovna

Janka I.

P.S.

jeste jednou dekuji – prekvapeni bylo dokonale. Myslela jsem si, ze me nic nevyvede z rovnovahy – ooo jak jsem se mylila.

😀

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Má paní královno Janko,

dokonalé shrnutí všeho co se tam událo :-D:-D:-D

A chci vidět fotku s korunovačním klenotem na Tvém stánku 😉

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Prosím ty, kdo z “Překvapení” pořídili nějaké záznamy (video, foto…) aby je uložili někam na web a poslali mi na ně odkaz.

Děkuji

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Video z korunovace.

Jančina korunovace.

Tímto také naši královnu zdravím. 😉

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

cop…

A samozřejmě obrovské díky všem, kteří na konferenci přijeli jako hosté. BYLI JSTE VŠICHNI SKVĚLÍ!!! Moc si cením toho, že jste do Prušánek přijeli. Věřím, že jste si odnesli cenné informace od přednášejících. A také děkuji Evči a Jarce Křešničkovým za jejich živelnost a mladický entuziasmus a jejich tátovi že je sebou vzal. A Jarušce ještě jednou VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!

Ahoj Jindro, děkuji za tvé přání, ale vy jste suprrr chlapi !! Už jsme tátovi říkali,pokud bude příští rok podobná akce tak že by jme také jeli,moc pozdravuje Jarča a Eva

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Jarčo a Evčo, udělám maximum pro to, aby příští rok akce byla opět. A myslím, že nemluvím jen za sebe, když prohlásím, že jste samozřejmě obě dvě srdečně vítány i spolu s tátou a jeho přítelkyní.

Letos to byla celkem jízda, ale počkejte na tu příští 😀

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

To jako že to potáhnem v kuse dvě noci? Tak do toho jdu, se všemi. Tímto zdravím Prahu,Kolín,Budějovice,Ratíškovice,Strakonice a Vary.

Snad jsem na nikoho z té jizdy nezapomněl.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 238)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Sraz přátel rybolovu v Norsku – Prušánky 2014

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...