Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 22°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Sraz přátel rybolovu v Norsku – Prušánky 2013

Ve spolupráci s Honzou Dufkem a Romanem Saňou pořádáme každoroční sraz v Prušánkách.

Společně s Honzou přijali pozvání i Janka, Zdeněk Edelmann (CK Pepa), Kikibut a další.

Termín srazu je 11.10.-12.10.2013 (více info na pozvánce)

Cena : All-inklusive 1.100 Kč / osoba (při obsazení pokoje 3 osobami, jinak každý doplatek 100 Kč/osoba)

Obsah balíčku:

11.10. pátek

- ubytování v hotelu

-směs pečených pochoutek min.7 druhů - např. vepřové koleno, plněná plec, jatýrka se slaninou, sekané kuličky, nechorské závitky s kysaným zelím, výtečný guláš, medailonky v hříbkové omáčce, pečené kuř. paličky..., pečené brambory, chléb, zelný salát

-domácí moučník, káva

-otevřený sklep se sommelierem - ochutnávka vín

-studené pohoštění na deskách ve dvou vlnách - zabijačkové speciality, masové rolády, uzená masa, klobásy, terinky atd....

-nápoje - víno, burčák, nealko, káva, čaj, voda jsou v ceně nabídky (volná konzumace po dobu 8 hodin)

12.10. sobota

- pronájem konferenčního sálu

- coffeebreak - káva, čaj, voda, domácí pomazánka a paštika

- oběd ve sklepě U Jeňoura (polévka, hlavní chod, dezert - s nápoji)

- coffeebreak - káva, čaj, voda, paštika a klobásy s hořčicí na konečné občerstvení

- odjezd hostů v podvečerních hodinách

V případě, že se chcete zúčastnit, ale povinnosti Vám nedovolí přijet již v pátek, máme pro Vás redukovanou nabídku pouze na sobotní přednáškovou část a to za cenu 350 Kč / osoba. V ceně ja pronájem sálu, oběd a zdarma pohoštění po dobu přednášek (coffebreak)

PŘEDNÁŠKY

* Výroba vlastních map a čtení map (MifakM)

* Méně známé lokality Norska pro lovu halibutů a okouníků (Z. Edelmann)

* Popping a speedjigging v teplých mořích (Z. Edelmann)

* Zajímavosti Norska (Janka)

* Rybaření na Dolmoy: představení Froyafjordu - kam na ně (H. Dufek)

Součástí přednášek budou i malé WORKSHOPY, kde se někteří Vaši kolegové s Vámi podělí o své zkušenosti, tipy, ukáží Vám různé finty jak ještě lépe proniknout do tajů mořského rybolovu.

Další částí konference budou SOUTĚŽE.

Soutěžit se bude o ceny, které dodali partneři a sponzoři akce. A to "Rybaření Norsko", sklep "U Jeňoura", "CARent" a další.

Soutěžit se bude ve kategoriích:

1. FOTOSOUTĚŽ - úlovek

2. FOTOSOUTĚŽ - krajina

Hodnotí se kompozice fotografie a vizuální kvalita. Hodnotí účastníci srazu.

3. VLASTNÍ MONTÁŽ, NÁSTRAHY

Hodnotí se nápad, provedení, hodnotí účastníci srazu

4. ZNALOSTNÍ TEST

Hodnotí se správné odpovědi

Pořadatelé se soutěží neúčastní.

Prosím všechny kdo se budou chtít fotosoutěže zúčastnit jako soutěžící aby mi poslali na e-mail (mifakm@seznam.cz) soutěžní fotografii. Do předmětu zprávy napište "FOTOSOUTĚŽ". Pouze však jednu fotografii na kategorii!!! Vyřazeny budou nekvalitní nebo malé formáty (formát alespoň 640 x 480). Případně vemte fotografie (klasické) ssebou na sraz.

Soutěžní montáže nebo nástrahy vemte sebou přímo na sraz (neposílejte fotografie).

Poslední částí bude RYBÁŘSKÁ BURZA. Ten kdo má přebytek nějakých nástrah, montáží, vlasců či šňůry může je nabídnout ostatním rybářům. To stejné platí i o nevyužitých prutech, navijácích a dalším zboží spojené s mořským rybolovem.

Řídíme se heslem : "TO CO SE JIŽ NEHODÍ VÁM, NĚKOMU DALŠÍMU MŮŽE JEŠTĚ POSLOUŽIT".

Ovšem mějte prosím soudnost a opravdu nefunkční, poškozené, nebo zničené věci nenabízejte.

Odpovědět

Velké dík patří organizátorovi, snažil se , aby každý byl spokojen

Silná dvojka z "Prague teamu"

Varáci se připojují k poděkování, bylo to opět super a tešíme se na příští rok !! :-):-)

Hoopa znám, ale Luboš je taky " dobrej kousek "

Koukám, že už bych opakoval skoro ty samé fotky, jako má Husky 19 a Naki, tak jen dodám, že zase za rok naschle v Prušánkách

Konečně jsem se dostal z toho deliria. Bylo to opravdu náročné. S některými jsme končili zábavu v pátek (nebo spíše už v sobotu) o půl paté ráno a od 9:00 už jsme opět byli nastoupeni na přednášky. Bylo to opravdu vyčerpávající.

Přednášky byly poutavé a za to děkuji hlavně přednášejícím. Cením si jich, že i po tom maratonu ve sklepu, byly ještě schopni své znalosti publikovat a předat účastníkům. Patří jim obrovské velké DÍKY! Bez Vás by to prostě nebylo ono.

Také bych chtěl poděkovat všem, kdo měli odvahu kodrcat se po té naší "skvělé" D1 až do Prušánek. Taktéž mne mrzí že z jižní Moravy byla tak nízká účast.

Speciální poděkování bych chtěl ale věnovat Jance, která ač nemocná, nakonec přijela a ještě připravila přednášku. Tahle žena je prostě jediečná a velmi obětavá. JANI MOC A MOC DĚKUJI a přeji brzké uzdravení.

Dále bych chtěl poděkovat i těm, kteřtí se zúčastili testíku znalostí a poslali své fotografie do soutěže. PS : Hyse příští rok chci vidět fotky z Viky Tebe a tvé výhry v akci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Z mé strany kdybych to měl shrnout, tak já si to parádně užil (moje játra by ale se mnou asi nesouhlasila) a řekl bych že i přes to komornější prostředí díky nižšímu počtu účastníků to bylo naprosto super a neopakovatelné.

Příští rok se pokusím opět něco naplánovat, pokud mi zdraví a čas dovolí.

Takže jak psal Husky a ostatní.... Prušáky 2014 jsou reálné :-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-)

Jen poznámka k tomu objektu zájmu ... prdelku měla opravdu LUXUSNÍ...nejhezčí co jsem kdy viděl... a kdo ji neviděl... přišel opravdu o hodně... :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Když prošla kolem a já se podíval po kolemstojících jejich obličeje vypadaly asi takto : 8-O8-O8-O8-O (včetě mého samosebou) - No jo.. Krkonoše skrývají nejedno překvapení:-P

[citace]MifakM napsal:

Jen poznámka k tomu objektu zájmu ... prdelku měla opravdu LUXUSNÍ...nejhezčí co jsem kdy viděl... a kdo ji neviděl... přišel opravdu o hodně...

Když prošla kolem a já se podíval po kolemstojících jejich obličeje vypadaly asi takto : (včetě mého samosebou) - No jo.. Krkonoše skrývají nejedno překvapení[/citace]

To jsi mi ještě připomněl, že jsem se zapomněl zeptat, z jaké části Krkonoš pochází. Já v Krkonoších studoval střední školu, takže ani tyto krásy Krkonoš mi nezůstaly utajey. :-D:-D:-D

objekt zájmu byl doopravdy luxusní :-D doufám, že na příští rok zajistíš stejnou kvalitu :-D

[citace]RedFly72 napsal:

objekt zájmu byl doopravdy luxusní doufám, že na příští rok zajistíš stejnou kvalitu [/citace]

No pokusím se, ale nebyla by škoda aby tam nebyl třeba kolibřík?:-D:-D:-D:-D

jo to je pravda, kolibřík taky super :-D

Jen je škoda, že ji asi nikdo nestih vyfotit :-?

[citace]husky19 napsal:

MifakM napsal:

Jen poznámka k tomu objektu zájmu ... prdelku měla opravdu LUXUSNÍ...nejhezčí co jsem kdy viděl... a kdo ji neviděl... přišel opravdu o hodně...

Když prošla kolem a já se podíval po kolemstojících jejich obličeje vypadaly asi takto : (včetě mého samosebou) - No jo.. Krkonoše skrývají nejedno překvapení

To jsi mi ještě připomněl, že jsem se zapomněl zeptat, z jaké části Krkonoš pochází. Já v Krkonoších studoval střední školu, takže ani tyto krásy Krkonoš mi nezůstaly utajey. [/citace]

No třeba příští rok bude čas a příležitost se Martinky zeptat nejen na to :-P:-P:-P:-P

Velmi rád se zeptám a jakmile budeš plánovat nový ročník, tak se mnou můžeš 100% počítat!!

Fak jsem si to moc užil.

A pokud mohu za sebe, tak bych zase zvolil termín burčáku. Ten mi také velmi chutnal. ;-);-)8-)8-):-D:-D

[citace]husky19 napsal:

Velmi rád se zeptám a jakmile budeš plánovat nový ročník, tak se mnou můžeš 100% počítat!!

Fak jsem si to moc užil.

A pokud mohu za sebe, tak bych zase zvolil termín burčáku. Ten mi také velmi chutnal. [/citace]

OK, uvidíme jak na tom s termínama budou ostatní. Nechci křížit sraz v Praze, na slovensku a taky některé veletrhy. Další otázkou je i volný termín v samotném sklepu. Je to prostě někdy problém zkoubit tohle všechno dohromady. :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.