Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Sraz přátel rybolovu v Norsku – Prušánky 2013
- Toto téma obsahuje celkem 161 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 11 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#72907 13.10.2013 v 7:24
Velké dík patří organizátorovi, snažil se , aby každý byl spokojen
#72908 13.10.2013 v 7:31Silná dvojka z “Prague teamu”
#72909 13.10.2013 v 7:35Varáci se připojují k poděkování, bylo to opět super a tešíme se na příští rok !! :-):-)
#72910 13.10.2013 v 7:41Hoopa znám, ale Luboš je taky ” dobrej kousek ”
#72911 13.10.2013 v 7:44Koukám, že už bych opakoval skoro ty samé fotky, jako má Husky 19 a Naki, tak jen dodám, že zase za rok naschle v Prušánkách
#72912 13.10.2013 v 7:48Konečně jsem se dostal z toho deliria. Bylo to opravdu náročné. S některými jsme končili zábavu v pátek (nebo spíše už v sobotu) o půl paté ráno a od 9:00 už jsme opět byli nastoupeni na přednášky. Bylo to opravdu vyčerpávající.
Přednášky byly poutavé a za to děkuji hlavně přednášejícím. Cením si jich, že i po tom maratonu ve sklepu, byly ještě schopni své znalosti publikovat a předat účastníkům. Patří jim obrovské velké DÍKY! Bez Vás by to prostě nebylo ono.
Také bych chtěl poděkovat všem, kdo měli odvahu kodrcat se po té naší “skvělé” D1 až do Prušánek. Taktéž mne mrzí že z jižní Moravy byla tak nízká účast.
Speciální poděkování bych chtěl ale věnovat Jance, která ač nemocná, nakonec přijela a ještě připravila přednášku. Tahle žena je prostě jediečná a velmi obětavá. JANI MOC A MOC DĚKUJI a přeji brzké uzdravení.
Dále bych chtěl poděkovat i těm, kteřtí se zúčastili testíku znalostí a poslali své fotografie do soutěže. PS : Hyse příští rok chci vidět fotky z Viky Tebe a tvé výhry v akci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Z mé strany kdybych to měl shrnout, tak já si to parádně užil (moje játra by ale se mnou asi nesouhlasila) a řekl bych že i přes to komornější prostředí díky nižšímu počtu účastníků to bylo naprosto super a neopakovatelné.
Příští rok se pokusím opět něco naplánovat, pokud mi zdraví a čas dovolí.
Takže jak psal Husky a ostatní…. Prušáky 2014 jsou reálné :-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-)
#72913 13.10.2013 v 7:51Jen poznámka k tomu objektu zájmu … prdelku měla opravdu LUXUSNÍ…nejhezčí co jsem kdy viděl… a kdo ji neviděl… přišel opravdu o hodně… :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Když prošla kolem a já se podíval po kolemstojících jejich obličeje vypadaly asi takto : 8-O8-O8-O8-O (včetě mého samosebou) – No jo.. Krkonoše skrývají nejedno překvapení:-P
#72914 13.10.2013 v 8:01MifakM napsal:
Jen poznámka k tomu objektu zájmu … prdelku měla opravdu LUXUSNÍ…nejhezčí co jsem kdy viděl… a kdo ji neviděl… přišel opravdu o hodně…
Když prošla kolem a já se podíval po kolemstojících jejich obličeje vypadaly asi takto : (včetě mého samosebou) – No jo.. Krkonoše skrývají nejedno překvapení
To jsi mi ještě připomněl, že jsem se zapomněl zeptat, z jaké části Krkonoš pochází. Já v Krkonoších studoval střední školu, takže ani tyto krásy Krkonoš mi nezůstaly utajey. :-D:-D:-D
#72915 13.10.2013 v 8:10objekt zájmu byl doopravdy luxusní 😀 doufám, že na příští rok zajistíš stejnou kvalitu 😀
#72916 13.10.2013 v 8:11RedFly72 napsal:
objekt zájmu byl doopravdy luxusní doufám, že na příští rok zajistíš stejnou kvalitu
No pokusím se, ale nebyla by škoda aby tam nebyl třeba kolibřík?:-D:-D:-D:-D
#72918 13.10.2013 v 8:16jo to je pravda, kolibřík taky super 😀
#72919 13.10.2013 v 8:18Jen je škoda, že ji asi nikdo nestih vyfotit 😕
#72920 13.10.2013 v 8:19husky19 napsal:
MifakM napsal:
Jen poznámka k tomu objektu zájmu … prdelku měla opravdu LUXUSNÍ…nejhezčí co jsem kdy viděl… a kdo ji neviděl… přišel opravdu o hodně…
Když prošla kolem a já se podíval po kolemstojících jejich obličeje vypadaly asi takto : (včetě mého samosebou) – No jo.. Krkonoše skrývají nejedno překvapení
To jsi mi ještě připomněl, že jsem se zapomněl zeptat, z jaké části Krkonoš pochází. Já v Krkonoších studoval střední školu, takže ani tyto krásy Krkonoš mi nezůstaly utajey.
No třeba příští rok bude čas a příležitost se Martinky zeptat nejen na to :-P:-P:-P:-P
#72922 13.10.2013 v 8:42Velmi rád se zeptám a jakmile budeš plánovat nový ročník, tak se mnou můžeš 100% počítat!!
Fak jsem si to moc užil.
A pokud mohu za sebe, tak bych zase zvolil termín burčáku. Ten mi také velmi chutnal. ;-);-)8-)8-):-D:-D
#72924 13.10.2013 v 8:48husky19 napsal:
Velmi rád se zeptám a jakmile budeš plánovat nový ročník, tak se mnou můžeš 100% počítat!!
Fak jsem si to moc užil.
A pokud mohu za sebe, tak bych zase zvolil termín burčáku. Ten mi také velmi chutnal.
OK, uvidíme jak na tom s termínama budou ostatní. Nechci křížit sraz v Praze, na slovensku a taky některé veletrhy. Další otázkou je i volný termín v samotném sklepu. Je to prostě někdy problém zkoubit tohle všechno dohromady. 🙂
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Sraz přátel rybolovu v Norsku – Prušánky 2013