Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Sraz přátel rybolovu v Norsku – Prušánky 2013
- Toto téma obsahuje celkem 161 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 11 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#61374 3.5.2013 v 20:48
Kdo má zájem se zúčastnit, napište do tohoto vlákna:
Přezdívku, počet osob celkem kolik vás přijede, kdy přijedete (pá nebo so).
Platba bude probíhat stejně jako loni, tedy záloha 500 Kč zaslat na můj účet, doplatek pak bude vybírat jednatelka přímo při ubytování, případně v sobotu dopoledne před přednáškami.
SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH:
Pořadatelé a přednášející:
MifakM +2 – pá + ubytování (Z) – pokoj č.1
Janka +1 – pá + ubytování pokoj č.2
H.Dufek +1 – pá + ubytování (Z) – pokoj č.3
Z.Edelmann – pá + ubytování – pokoj č.5
Účastníci:
dub – pá + ubytování + so – (Z – komplet 1100 Kč) pokoj č.11
dors_Luky +1 – so (Z)
husky19 +3 – pá + ubytování + so (Z) – pokoj č.6,7
Hoop +2 – pá + ubytování (Z) – pokoj č.8
ChoChy +1 – pá + ubytování + so (Z) – pokoj č.9
Jarda-N +2 – pá + ubytování + so – pokoj č.4
lacoh +2 – pá + ubytování + so (Z – komplet 3300 Kč) – pokoj č.10,11
Miloš +1 – pá + ubytování (Z – 2 osoby)– pokoj č.18
Mojsl +2 – pá + ubytování (Z) – pokoj č.25
Naki +2 – pá + ubytování (Z) – pokoj č.12
Rk – pá + ubytování (Z) – pokoj č.14
Romariolt +3 – pá + ubytování – pokoj č.19,20
Rustara +2 – so (Z)
Strobla – pá + ubytování (Z) – pokoj č.13
vary +4 – pá + ubytování (Z) – pokoj č.22,23
zok + Hyse + Hrusa – (Z – zok komplet + Hyse/Hrusa 500) pá + ubytování – pokoj č.24
CELKEM PŘIHÁLŠENÝCH: 50 osob
Volný pokoj č.15,16,17,21.
#4701 3.5.2013 v 22:45Ve spolupráci s Honzou Dufkem a Romanem Saňou pořádáme každoroční sraz v Prušánkách.
Společně s Honzou přijali pozvání i Janka, Zdeněk Edelmann (CK Pepa), Kikibut a další.
Termín srazu je 11.10.-12.10.2013 (více info na pozvánce)
Cena : All-inklusive 1.100 Kč / osoba (při obsazení pokoje 3 osobami, jinak každý doplatek 100 Kč/osoba)
Obsah balíčku:
11.10. pátek
– ubytování v hotelu
-směs pečených pochoutek min.7 druhů – např. vepřové koleno, plněná plec, jatýrka se slaninou, sekané kuličky, nechorské závitky s kysaným zelím, výtečný guláš, medailonky v hříbkové omáčce, pečené kuř. paličky…, pečené brambory, chléb, zelný salát
-domácí moučník, káva
-otevřený sklep se sommelierem – ochutnávka vín
-studené pohoštění na deskách ve dvou vlnách – zabijačkové speciality, masové rolády, uzená masa, klobásy, terinky atd….
-nápoje – víno, burčák, nealko, káva, čaj, voda jsou v ceně nabídky (volná konzumace po dobu 8 hodin)
12.10. sobota
– pronájem konferenčního sálu
– coffeebreak – káva, čaj, voda, domácí pomazánka a paštika
– oběd ve sklepě U Jeňoura (polévka, hlavní chod, dezert – s nápoji)
– coffeebreak – káva, čaj, voda, paštika a klobásy s hořčicí na konečné občerstvení
– odjezd hostů v podvečerních hodinách
V případě, že se chcete zúčastnit, ale povinnosti Vám nedovolí přijet již v pátek, máme pro Vás redukovanou nabídku pouze na sobotní přednáškovou část a to za cenu 350 Kč / osoba. V ceně ja pronájem sálu, oběd a zdarma pohoštění po dobu přednášek (coffebreak)
PŘEDNÁŠKY
* Výroba vlastních map a čtení map (MifakM)
* Méně známé lokality Norska pro lovu halibutů a okouníků (Z. Edelmann)
* Popping a speedjigging v teplých mořích (Z. Edelmann)
* Zajímavosti Norska (Janka)
* Rybaření na Dolmoy: představení Froyafjordu – kam na ně (H. Dufek)
Součástí přednášek budou i malé WORKSHOPY, kde se někteří Vaši kolegové s Vámi podělí o své zkušenosti, tipy, ukáží Vám různé finty jak ještě lépe proniknout do tajů mořského rybolovu.
Další částí konference budou SOUTĚŽE.
Soutěžit se bude o ceny, které dodali partneři a sponzoři akce. A to “Rybaření Norsko”, sklep “U Jeňoura”, “CARent” a další.
Soutěžit se bude ve kategoriích:
1. FOTOSOUTĚŽ – úlovek
2. FOTOSOUTĚŽ – krajina
Hodnotí se kompozice fotografie a vizuální kvalita. Hodnotí účastníci srazu.
3. VLASTNÍ MONTÁŽ, NÁSTRAHY
Hodnotí se nápad, provedení, hodnotí účastníci srazu
4. ZNALOSTNÍ TEST
Hodnotí se správné odpovědi
Pořadatelé se soutěží neúčastní.
Prosím všechny kdo se budou chtít fotosoutěže zúčastnit jako soutěžící aby mi poslali na e-mail (mifakm@seznam.cz) soutěžní fotografii. Do předmětu zprávy napište “FOTOSOUTĚŽ”. Pouze však jednu fotografii na kategorii!!! Vyřazeny budou nekvalitní nebo malé formáty (formát alespoň 640 x 480). Případně vemte fotografie (klasické) ssebou na sraz.
Soutěžní montáže nebo nástrahy vemte sebou přímo na sraz (neposílejte fotografie).
Poslední částí bude RYBÁŘSKÁ BURZA. Ten kdo má přebytek nějakých nástrah, montáží, vlasců či šňůry může je nabídnout ostatním rybářům. To stejné platí i o nevyužitých prutech, navijácích a dalším zboží spojené s mořským rybolovem.
Řídíme se heslem : “TO CO SE JIŽ NEHODÍ VÁM, NĚKOMU DALŠÍMU MŮŽE JEŠTĚ POSLOUŽIT”.
Ovšem mějte prosím soudnost a opravdu nefunkční, poškozené, nebo zničené věci nenabízejte.
#61390 4.5.2013 v 4:12Loňský ročník se mi moc líbil a tak určitě nezaváhám.;-);-)
Zjistím počet účastníků a určitě vyrazíme.:-D:-D:-D
#61463 4.5.2013 v 22:12Zdarec Mifaku!!!
Loňský sraz se nám moc líbil. Letos dovalíme s celou partou, počítej s 8 kousky z Litoměřic!!!
Worshop bude určitě super, rádi se přiučíme a něco nového okoukáme.
Gumy od Honzy Dufína jsou také super, hned po sezoně doplníme zásoby….
Počítej s námi.
#61551 5.5.2013 v 14:53Do druhého příspěvku jsem dal seznam dosud přihlášených osob. Seznam budu postupně aktualizovat.
#61552 5.5.2013 v 14:54husky19 napsal:
Loňský ročník se mi moc líbil a tak určitě nezaváhám.
Zjistím počet účastníků a určitě vyrazíme.
Tak to se těším! 🙂
#61554 5.5.2013 v 14:59Já vyrazím taky ale ještě taky nevím kolik nás pojede. Je to tam moc fajn
#61555 5.5.2013 v 15:01zdendek napsal:
Já vyrazím taky ale ještě taky nevím kolik nás pojede. Je to tam moc fajn
Super, jak budeš vědět počet stačí napsat 😉
#62108 10.5.2013 v 20:04Jé, už se těším na sraz. Co bude za přednášky?
Prušánky a vínečko já rád.
Mireček
#62110 10.5.2013 v 20:10Určitě je na co se těšit. Seznam přednášek teprve domlouvám, ale bude to opět zajímavé.
Jakmile budu mít všechny potvrzeny, dodám seznam 😉
#62979 20.5.2013 v 12:25Po krásnych zážitkoch z vlaňajška sa opäť tešíme na tohtoročnú účasť. Zúčastníme sa ako vlani, teda Ja + 2, od piatku.
#63155 22.5.2013 v 8:00Ahoj tady Varáci, určitě se zúčastníme v minimálním počtu 5 kousků, ale přesný počet dám vědět příští týden. Samozřejmě od pátku
#64737 4.6.2013 v 17:58Zatím domluvené přednášky :
* Výroba vlastních map a čtení map
* Méně známé lokality Norska z hlediska lovu halibutů a okouníků
* Popping a speedjigging v teplých mořích
* Zajímavosti Norska
* Rybaření na Dolmoy: představení Froyafjordu – kam na ně
#64739 4.6.2013 v 18:30Salmon + ? Určitě ještě někoho seženu 😛
Příjezd v pátek;-)
#64777 5.6.2013 v 10:15Tak mohu konečně potvrdit účast na podzimním srazu. Přijedu já + 3 tradiční kousky. :-D:-D
Už se moc těšíme.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Sraz přátel rybolovu v Norsku – Prušánky 2013