Chtěl bych Vás pozvat na další ze setkání rybářů u pohárku vína ve vinném sklepu „U Jeňoura“ v Prušánkách, tentokrát i ve spolupráci s Rybolovnorsko.
Dalšími přednášejícími budou královna Janka I., Honza Dufek, zástupce CK PEPA, Miloš a další.
Tento sraz se ponese v duchu srazů minulých, takže Vás uvítá přátelská atmosféra, známé tváře, možné překvapení a hlavně osobní zkušenosti z rybolovu i cestování v Norsku. Určitě je na co se těšit. Ti, kteří Prušánky již navštívili ví své Jednotlivé přednášky zatím s přednášejícími řeším, ale můžete se těšit například na zajímavosti z Norska, echolot a vše kolem něj, navigace na moři a další.
Termín akce je stanoven na 3.2.2017 – 5.2.2017 (pátek - neděle). A jako vždy bude záležet pouze na Vás, ve kterých dnech budete chtít Prušánky navštívit. Bude na výběr několik balíčků.
Seznam balíčků :
Ultra all inclusive (UAI) - (pá - ne) - včetně ubytování na 2 noci (večeře v sobotu se bude platit zvlášť, podle počtu objednaných večeří) - 1650 Kč - objednávka a platba večeře na místě
All inclusive 1 (AI1) - (pá - so ) - včetně ubytování na 1 noc a odpolední svačiny - 1200 Kč (bez ubytování 950 Kč)
All inclusive 2 (AI2) - (so - ne) - včetně ubytování na 1 noc a nedělní snídaně (večeře v sobotu se bude platit zvlášť, podle počtu objednaných večeří) - 850 Kč - objednávka a platba večeře na místě
Sobota (SO) - pouze sobotní bloky přednášek včetně obědu a svačiny - 350 Kč
A také je možnost balíčků UAI a AI1 bez ubytování.
PROGRAM AKCE
Pátek 3.2.2017
Příjezd hostů a ubytování – od 14:00 do 19:00
První blok přednášek : 17:00 – 19:00
Posezení ve vinném sklepu : 19:30 – 2:30 (pokračovat v konverzaci do kuropění bude možno ve foaie hotelu, nebo v přilehlých sklepích ;-) )
Posezení ve vinném sklepu obnáší:
První večeře - kotlík pořádné svačinové polévky, směs pečených pochoutek 5 druhů - např. vepřová pečínka, jatýrka se slaninou, sekané kuličky, nechorské závitky s kysaným zelím, medailonky v hříbkové omáčce, pečené kuř. paličky, pečené brambory - podávané v porcích + chléb, zelný salát, domácí moučník, káva
Druhá večeře - domácí sekaná + zabijačkové speciality, okurek, chléb
Nápoje – víno, nealko, káva, čaj, voda (volná konzumace po celou dobu posezení ve vinném sklepu)
Pivo, sekt a lahvové víno nejsou v ceně nabídky.
Sobota 4.2.2017
Snídaně – od 8:30 do 10:00 – podávaná formou švédského stolu
Druhý blok přednášek – od 10:00 do 12:30
Oběd – od 12:30 do 13:30 – podávaný ve sklepu U Jeňoura (polévka, hlavní chod, nápoj, zákusek podávaný v přednáškovém sálu)
Třetí blok přednášek – od 13:30 do 16:00
Svačina – od 16:300 do 16:30 – domácí klobása, hořčice, kečup, křen, pečivo
Večeře - večeře pro ty co zůstanou až do neděle dle výběru z nabídky
Neděle 5.2.2017
Snídaně - od 8:30 do 10:00 – podávaná formou švédského stolu
Odjezd hostů do 11:00 hod
Coffeebreak – součástí každého přednáškového bloku (v pátek i sobotu) je volně dostupné občerstvení (káva, čaj, voda, domácí pomazánka nebo paštika, chléb)
**************************************************************************************************************************************************
A jako vždy, kdo má zájem se zúčastnit, napište hlavně o jaký balíček máte zájem.
Zálohy budu vybírat až po vyjasnění ceny jednotlivých balíčků.