Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 23°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Sraz přátel norského rybolovu – Prušánky 2017

Chtěl bych Vás pozvat na další ze setkání rybářů u pohárku vína ve vinném sklepu „U Jeňoura“ v Prušánkách, tentokrát i ve spolupráci s Rybolovnorsko.
Dalšími přednášejícími budou královna Janka I., Honza Dufek, zástupce CK PEPA, Miloš a další.

Tento sraz se ponese v duchu srazů minulých, takže Vás uvítá přátelská atmosféra, známé tváře, možné překvapení a hlavně osobní zkušenosti z rybolovu i cestování v Norsku. Určitě je na co se těšit. Ti, kteří Prušánky již navštívili ví své :-) Jednotlivé přednášky zatím s přednášejícími řeším, ale můžete se těšit například na zajímavosti z Norska, echolot a vše kolem něj, navigace na moři a další.

Termín akce je stanoven na 3.2.2017 – 5.2.2017 (pátek - neděle). A jako vždy bude záležet pouze na Vás, ve kterých dnech budete chtít Prušánky navštívit. Bude na výběr několik balíčků.

Seznam balíčků :
Ultra all inclusive (UAI) - (pá - ne) - včetně ubytování na 2 noci (večeře v sobotu se bude platit zvlášť, podle počtu objednaných večeří) - 1650 Kč - objednávka a platba večeře na místě
All inclusive 1 (AI1) - (pá - so ) - včetně ubytování na 1 noc a odpolední svačiny - 1200 Kč (bez ubytování 950 Kč)
All inclusive 2 (AI2) - (so - ne) - včetně ubytování na 1 noc a nedělní snídaně (večeře v sobotu se bude platit zvlášť, podle počtu objednaných večeří) - 850 Kč - objednávka a platba večeře na místě
Sobota (SO) - pouze sobotní bloky přednášek včetně obědu a svačiny - 350 Kč
A také je možnost balíčků UAI a AI1 bez ubytování.

PROGRAM AKCE
Pátek 3.2.2017
Příjezd hostů a ubytování – od 14:00 do 19:00
První blok přednášek : 17:00 – 19:00
Posezení ve vinném sklepu : 19:30 – 2:30 (pokračovat v konverzaci do kuropění bude možno ve foaie hotelu, nebo v přilehlých sklepích ;-) )

Posezení ve vinném sklepu obnáší:
První večeře - kotlík pořádné svačinové polévky, směs pečených pochoutek 5 druhů - např. vepřová pečínka, jatýrka se slaninou, sekané kuličky, nechorské závitky s kysaným zelím, medailonky v hříbkové omáčce, pečené kuř. paličky, pečené brambory - podávané v porcích + chléb, zelný salát, domácí moučník, káva

Druhá večeře - domácí sekaná + zabijačkové speciality, okurek, chléb

Nápoje – víno, nealko, káva, čaj, voda (volná konzumace po celou dobu posezení ve vinném sklepu)

Pivo, sekt a lahvové víno nejsou v ceně nabídky.

Sobota 4.2.2017
Snídaně – od 8:30 do 10:00 – podávaná formou švédského stolu
Druhý blok přednášek – od 10:00 do 12:30
Oběd – od 12:30 do 13:30 – podávaný ve sklepu U Jeňoura (polévka, hlavní chod, nápoj, zákusek podávaný v přednáškovém sálu)
Třetí blok přednášek – od 13:30 do 16:00
Svačina – od 16:300 do 16:30 – domácí klobása, hořčice, kečup, křen, pečivo
Večeře - večeře pro ty co zůstanou až do neděle dle výběru z nabídky

Neděle 5.2.2017
Snídaně - od 8:30 do 10:00 – podávaná formou švédského stolu
Odjezd hostů do 11:00 hod

Coffeebreak – součástí každého přednáškového bloku (v pátek i sobotu) je volně dostupné občerstvení (káva, čaj, voda, domácí pomazánka nebo paštika, chléb)

**************************************************************************************************************************************************

A jako vždy, kdo má zájem se zúčastnit, napište hlavně o jaký balíček máte zájem.

Zálohy budu vybírat až po vyjasnění ceny jednotlivých balíčků.

Odpovědět

Ahoj Jindro.

Dorazím na sraz.

Ubytování - Ultra all inclusive (UAI)

Děkuji.

Aktualizováno.

První zálohu už mám na účtu, jen dotyčný nenapsal přezdívku, tak nevím ke komu ji mám přiřadit - MILAN SCHICK. Prosím pisněte mi do soukromých zpráv o koho se jedná, ať v tom máme pořádek.

Díky

Musím se jako potrefená husa ozvat, zprávu jsem ti poslal.    Ve výpisu " zok " vidím, ale  možná v kolonce, která se ti nezobrazuje.  Na druhou stranu alespoň víš celé moje jméno.  :o)

Provedeny aktualizace záloh

Zok, Deda, ChoChy

Zdravím , přihlašuji 3 osoby , AI1 ( pátek/sobota )

Těšíme se do Prušánek a přihlašuji : Kloboukatej +manželka + další 1 pár - cekem tedy 4 osoby.

All inclusive 1 (AI1) – (pá – so ) – včetně ubytování na 1 noc a odpolední svačiny.

Zálohu 4 x 600 = 2.400,- Kč posílám na účet.

Aktualizace přihlášených

Aktualizace záloh  - kloboukatej, Rabiňák

Aktualizace záloh - mojsl, Dědouš

Zdravím přátele rybolovu, rád se přijedu do Prušánek podívat. Hlásím dvě osoby jen na (SO) Sobota

Aktualizace - Martin Est

Ahoj, prosila bych jednou AI1 :). Nevím, jak to tam chodí s ubytováním, ale hlásím se k partě Hombre75, popřípadě k posádce Zoka. Díky

Nepojedete někdo na sraz do Prušánek (pátek 3.2.2017) přes Ústí n. L.? Nechce se mi jet autem sám, tak bych se rád k někomu přidal, nebo opačně můžu vzít někoho já ;) Tel. na mne 603196131.

Nepojede někdo z okolí Ostravy na sraz? Můžu přibrat čtyři osoby.

Samotnému se mi moc nechce. Když tak dejte vědět do SZ

Omlouvám se za nereagování, ale odešel mi do věčných lovišť notebook

Takže teprve teď mám náhradní :-) Terezko s ubtkem se to má jednoduše, buď budeš spát sólo, nebo se k někomu přivaříš ;-)

Připisuji Tě na seznam

Eduso - záloha 4950

• Téma ‚Sraz přátel norského rybolovu – Prušánky 2017’ nepřijímá nové odpovědi.