Moje hodnocení. Neberte to jako kritiku ale jako důvod se zamyslet. Předem sděluji, že celý profesní život mám každoročně několik přednášek, několik školení (zrovna za půl hodiny mám jedno takové) a tak jsem už slyšel přednášky od někoho komu bych nevěřil ani odpověď na otázku “kolik je hodin” až po takové které si roky pamatuji. Takže, nejprve zmatek kam mě usadit. Když už si píšeš jména tak si nepleť Pachl a Šachl. Nejsem s těch se kterými lze orat. Přednášky od p. Simča na profi úrovni, tak si představuji něco přednášet. K věci, zajímavé, poutavé. p. Vojtek. očekával jsem odpověď na to jak chytit halibuta ale dozvěděl jsem se prd. Fotky a videa z chytání tresek a dalších ryb a reklama na jeho cestovku. O halibutu prdlajs. Multiplikátor od Pennu. Srovnávám s chrysler PT criuser. Taky se nějaký designer u pennu zasebevraždí až to nikdo nebude kupovat? Designově hnus a a když první model pak měl mít něco co zatím všude chybí. Smart funkce pomocí BT se připojit na mobilu, tabletu a ovládat (například měnit profily podle toho jak chytám) multík. Protože já už potřebuji brýle a šachovat na vlnách s brejlemi na nose a na tom malá dispayi mačkat čudlíky nějakou funkci? Nasssrat! To by už měli umět líp. Mám shimano plays 1000 a daiwaa tanacom 750 tak můžu porovnávat. Knížka: mno já už roky čtu jen odborné texty a beletrie jde mimo mě a v rodině by knížku na tohle téma ocenili jen pokud by tam byla vražda a vyšetřování. Pak je jedno jestli je to v atomové elektrárně, v bordelu a nebo na rybách. Rybolov v USA: až vyhraju v loterii tak si i toho indoše zaplatím aby mě vzal do rezervace. Jinak je to mimo moje možnosti a jazykové znalosti. Daiwaa paráda vysvětlení jak to vlastně je a koukám že je v tom děsnej chaos. Zajímavá přednáška co si ji budu roky pamatovat. Co se týče dalšího představení obou firem. Paráda, taky zajímavé, dost zajímavé. Dělají parádní výrobky. Rozhodně kouknu po jejich rukavicích. Jedny jsem zahlídl na fotce. Snad mají na moji pačmáku.
Tak asi tak to vidím já. Lístky do tomboly jen za hotové…a jak jsem tam řekl. nedávno po mě chtěli něco zaplatit hotově a já se dobře 3 týdny odhodlával vybrat peníze z bankomatu a vzít je do ruky než jsem to zaplatil. Takže tombola pro mě nic. Tak jsem v přestávce před tombolou se sbalil a jel domů plnit povinnosti. A jen poznámka. Za takovou chvíli se takhle ožrat pod obraz?