Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Sraz 2024 přátel norského rybolovu v Hlubočepích

Právě jsme se s Doškym a Láďou dohodli, že sraz norského rybolovu se bude konat 14.12.24 v besední restauraci v Hlubočepích. Začátek v 11h. Další informace budeme postupně uvolňovat. Kdo che přijet, sledujte toto vlákno. Doporučujeme přijet na ceý víkend, adventní Prada bude již bude vánočním hávu. Těšíme se na Vás!

Odpovědět

Vážení přátelé, po delší době bychom rádi obnovili tradici Srazu přátel norského rybolovu v Praze. Postupně vás budeme informovat o tom, kdo bude mít jakou přednášku a o celkovém průběhu akce všeobecně. Pro začátek jsme vás chtěli informovat o datu, místě a čase konání akce, abyste si udělali čas a zapsali si tuto tradiční akci do svých diářů. V předešlém Michalově příspěvku je uveden kromě Michala a mě také Láďa. Tím je myšlen ZERP. To jen na vysvětlenou.

Sraz přátel norského rybolovu proběhne v sobotu 14.12.2024 od 11:00 hodin, a to tradičně v Besední restauraci u Ritschelů, Slivenecká 92, 152 00 Praha 5

Těšíme se na Vás!

Postupně budeme přidávat jména přednášejících a témata jejich přednášek. Těšíme se na Vás!

Ahoj norci, jenom dotaz, nepojede někdo z Teplic ? Přidám na naftu nebo benzín. Konvajs

Máme tu první ohlášené přednášky. Já vám povím o možnostech rybolovu na Nordkappu a Míra Vojtek o lovu halibutů.

Tady je video od přednášejícího Míry Vojtka, myslím, že se máte na co těšit...

Koukat na to jak někdo na párátko s navijákem 30 kou tahá halíka mě fakt nebere. Očekával jsem např vysvětlení kde a jak je ..ty halíky..chytat.

Dalším přednášejícím bude Radek Filip. Představí nám novinky od firmy Westin a probereme nejen Norsko, ale i rybolov v tropech na Seychelách.

Exklusivní odhalení! https://www.topfishing.eu/penn/

Na srazu přátel norského rybolovu 14.12. bude představena kniha od Oldřich Burda "Na konci fjordu" Zájemci mohou získat podpis autora. Těšíme se na Vás!

Michale, máš v předchozím příspěvku chybu v datu. Akce proběhne 14.12. nikoli 14.11.2024

Na srazu přátel norského rybolovu 14.11. bude představena kniha od Oldřicha Burdy “Na konci fjordu”.  Zájemci mohou získat podpis autora. Těšíme se na Vás! [/quote]

Jen malá oprava data konání. Akce se koná 14.12.24.

Blíží se nám termín srazu - 14.12.2024.....kdo máte zájem přijít,tak se prosím co nejdříve nahlašte.

Vážení přátelé a příznivci rybolovu v Norsku. Čas neúprosně letí a 8. sraz přátel norského rybolovu v Praze je za dveřmi. Připravili jsme pro vás poměrně bohatý program a budeme se na vás 14.12.24 od 11:00 hodin všichni moc těšit v Besední restauraci u Ritschelů, Slivenecká 92, 152 00 Praha 5.— (– cítí se natěšeně) v místě Restaurace U Ritschelů

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!