Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -5°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -6°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 27°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Spolehlivost GPS

Salmon
25.10.2009 ID: 523762

Zradila vás někdy GPS při cestě do Norska? Jsou dobře zpracované mapy ?védska a Norska?

0
Odpovědět
sroubek282
25.10.2009 ID: 1006366

My dycky jedem podle GPS a dycky nás dovedla dobře,ale cestu u? známe.Jednou nás dovedla místo do přístavu,tak někomu do dvora,minula se o jednu odbočku,to sme se vraceli domů.

0

Odpovědět

stipko
25.10.2009 ID: 1006367

Zále?í čo pou?íva?. Mám v telefone TomTom ver. 7.45 s mapou WesternEurope z minulého roku, a zatiaľ sa mi nestalo, ?e by sa niekde cestou netrafila. V Norsku jazdíme dos? poznávačiek aj po okreskách a ?iadny problém.

Mám v zálohe e?te podrobné mapy ?kaninávie, ale tie som e?te nerozchodil a ani nebola potreba.

U iných navigácií neviem, ale predpokladám, ?e západná Europa je zmapovaná podrobnej?ie ako Východ, tak by to malo fungova? vo v?etkých systémoch.

0

Odpovědět

storm
27.10.2009 ID: 1006383

Koupil jsem star?ího garmina 276 z druhé ruky. Naviguje nás tam i zpět. Cesty jsou tam v?echny, někdy se v?ak stává, ?e na nově vybudovachých úsecích hlásí, ?e se pohybujeme mimo cestu. Problémové místa jsou kolem Osla, kde vybudovali a je?tě budují nové úseky dálnic a za Stockholmem, kde je asi 60km nové dálnice. Doufám, ?e garmin brzy tyto úseky aktualizuje. Na moři funguje na 100%

0

Odpovědět

Luboš LUCIUS
27.10.2009 ID: 1006386

to storm : Garmin dělá aktualizace tak asi 4 x do roka ale ty se musí? přihlásit, zaplatit poplatek a pak to jde stáhnout. Nevím přesně jaký tý poplatky jsou, ale já platil kolem asi 2.000.- u? nevím a měl by být tento napořád, moc se v těchto věcech nevyznám , tak jsem si do?el do Garminu v Praze pod Nuselák a tam mi to zaktualizovali , teď u? bych snad neměl nic při dal?ích aktualizacích platit - nevím. snad !

Je?tě po ty aktualizaci si nech vymazat kompletně pamět z navigace, já jel znovu do Norska po aktualizaci v Dubnu a u? v Hamburku se mi navigace zasekávala, byl jsem nasr...., celou cestu, proto?e mi nebyla na nic. Pořád vypínat a zapínat a to třeba i po 2 - 3 kilometrech. tak jsem ji vypnul a jel dle paměti.Pak ji vyčistily a teď je to v pohodě.

0

Odpovědět

Radislav Kryl
01.11.2009 ID: 1006446

Vá?ení, navigace je jen program, který je nutné po zadání cíle zkontrolovat, zda trasa vyhovuje va?im po?adavkům.Mám Tom Toma, ale zkou?el jsem i jiné programy, nakonec Vás vět?inou dovedou kam potřebujete, ale někdy Vám v polovině cesty zahlásí dojeli jste do místa určení. Zále?í na tom jak kvalitní byly dodány mapové podklady. Např. v Norsku kolem Aure kdy? jsem zadal Aukan tak mě to vedlo kolem moře proto?e číslo silnice je stejné pro celý okruh, ale to je na del?í diskusi. Dal?í problém s navigací je, kdy? si zadáte bod zájmu jako průjezd a je tam objí?ďka, nebo trasu částečně znáte a jedete vedlej?í cestou, minete-li bod zájmu, navigace Vás bude vracet zpět, i kdy? budete pokračovat po správně zvolené cestě dál.Je nutné zru?it trasu a zadat ji znovu, ale to jsou drobnosti, které se dají rychle vyře?it.Důle?ité je, ?e Vás navigace v případě náhodného zabloudění ( přejetí sjezdu z dálnice)je schopna vyvést na správnou silnici!

Nechci tady moc prudit, ale stalo se mě, ?e se vybil GPS přijímač(mám externí)před Berlínem ve 2hod ráno a ne? jsem ho připojil k nabíječce , tak jsme byli uprostřed Berlína. Navigace nás spolehlivě vyvedla ven a je?tě jsme u?etřili asi 20km a prohídli si osvětlenou historickou část. Prostě s navigací je sranda.

0

Odpovědět

jirka
01.11.2009 ID: 1006452

Na moře bych bez navigace u? nevyplul. Mám v ?ivé paměti, jak jsme tápali mezi stovkami ostrůvků a hledali cestu do přístavu. Pozor, pobře?í vypadá z dálky velmi podobně a za soumraku se tě?ko hledá cesta zpátky, obzvlá?? kdy? jste tam poprvé!!!

0

Odpovědět

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

Uhořík návazec 3/0

Sleva 5 Kč
Uhořík návazec 3/0
50 Kč
45 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Rapala Magnum 22cm 100g Red Head

Sleva 30 Kč
Rapala Magnum 22cm 100g Red Head
689 Kč
659 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

ATOKA Swinger 12cm

Sleva 10 Kč
ATOKA Swinger 12cm
149 Kč
139 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.