Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel MifakM a poslední změna proběhla před 8 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Vážení rybáři, přátelé a kamarádi. Náš společný přítel a kamarád Petr Šroubek Haubelt mě požádal, abych zde založil toto vlákno a vložil sem tento, z jeho strany poslední, příspěvek k tomuto tématu. Pravděpodobně se bojí, že by byl za následující sdělení ukamenován. Vycházím mu tímto vstříc.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Spálov, je jako každý jiný sraz takového formátu zcela jistě velkým zápřahem pro organizátory, a když je jeden, tak je to kus odvedené poctivé práce.

Když jsem úvodní video viděl, myslel jsem si, že je s Petrem něco po zdravotní stránce v nepořádku.

Naštěstí to je jen práce. Na Spálov mám i s Bondovou  z každého ročníku velmi dobré a výživné zážitky.

Bude-li akce pokračovat i od roku 2018, budu  určitě  sedmým přihlášeným.

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Velká škoda…

Ale jsou v životě přednější věci.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Spálov, je jako každý jiný sraz takového formátu zcela jistě velkým zápřahem pro organizátory, a když je jeden, tak je to kus odvedené poctivé práce. Když jsem úvodní video viděl, myslel jsem si, že je s Petrem něco po zdravotní stránce v nepořádku. Naštěstí to je jen práce. Na Spálov mám i s Bondovou z každého ročníku velmi dobré a výživné zážitky. Bude-li akce pokračovat i od roku 2018, budu určitě sedmým přihlášeným.

Díky, nene, zdravotně jsem v pořádku. Mám spoustu práce a po Novém roku musím odletět cca 12tis. kilometrů. Ale potom se vrátím a bude vše ve stejných kolejích 🙂

Tímto chci poděkovat Doškymu za vložení videa a práci sním. Díky..

Zde budu… 🙂

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Áááá Šroubek žije 🙂

Šťastný let.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Hodně štěstí v Mexiku Šroubes, hlavně ať se ti tam nic nestane 😉

Jen je škoda že budeš tak moc hluboko ve vnitrozemí. To se asi na moře nedostaneš co? Nebo plánuješ nějaký víkendový trip? Jestli jo, nafoť a posílej fota!!!

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Hodně štěstí v Mexiku Šroubes, hlavně ať se ti tam nic nestane 😉 Jen je škoda že budeš tak moc hluboko ve vnitrozemí. To se asi na moře nedostaneš co? Nebo plánuješ nějaký víkendový trip? Jestli jo, nafoť a posílej fota!!!

Ano, je to hluboko ve vnitrozemí, ale pár kilometrů je velké jezero, no spíš přehrada. Snažím se najít info, ale je toho opravdu po málu. Na moře ani náhodou, na jednu stranu je to 400km,na druhou 600km a dolů asi 1000km.

Jsme přímo ve středu, ale stím nic nenadělám. A ještě na náhorní plošině 1800 n/m. Mexičani říkali, co byli v OV, nahoře kukuřice, dole drogy 😀 , ale ve srandě :D.

A volno budeme mít jenom v nedělu. Kolega co letí semnou, je taky velký rybář, tak určitě chceme se domluvit s mexičana ať nás někde vemou..takže uvidíme.

Máme už spoustu instrukcí co můžem a co ne..no bude to zajímavé… :))) Fabrika je prý oplocená ostnatým drátem, večer sám prý ať nikam nechodí, vodu jenom balenou atd.. :DDDD

Ale už se očkujem a dycky svítím jak světluška :DDDD

Ať se Ti sraz vydaří a budu vše sledovat – hodně zdaru a spoustu lidí přeju.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Tak to asi bude jezero La Purísima jak se tak dívám na mapu že?

Tak si to tam chlape užij 😉

A tady máš nějaké videjko aby jsi věděl co tam domorodci loví 😀 :

Video

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...