Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Soutěž Nej Treska 2012

Ahoj Norci. Se Šroubkem jsme se škádlili kdo chytne letos větší tresku .A napadlo nás uspořádat takovou mini soutěž. Přihlásit se může každý. Vkládejte v následující sezoně fotky tresky obecné ,která by mohla podle Vás mohla vyhrát. Jsou zde 4. kategorie v které můžete uspět, 1,je nejdelší treska , 2.nejtlustší treska ,3.nej treska na přívlač,4. nej 'vygumovaná treska'. K oložené fotce připište : míru,váhu ryby,datum,místo,dobu zdolávání,lokalita,hloubku,vybavení,nástraha ,Jméno lovce.

Pravidla : 1. Rybu vyfotit ,změřit,zvážit ( váhu a metr můžete také vyfotit ,abychom se potom nehádali čí ryba je větší

2. Rybu,kterou chcete do soutěže zaslat tak musí být puštěná zpět do vody néééé do bedny !!!

3. Rybu šetrně vylovit za pomocí holé ruky ,vylovovacích kleští . A pokud budete na kůtru s vysokým bortem tak ocasní smyčkou nebo opatrně gafem do huby tak ,aby jste rybě neudělali velkou škodu pro následné vypuštění zpět !

4. Ryba ,která bude chycená na gumovou nástrahu (ripper,twister,smáček) né gumymakk. Tak bude mít větší cenu než chycená na pilker .

5. Ryba ,chycená na přívlač bude též více ceněná.

6. Při přívlači nepoužívat 'ultra jemné vybavení ' jako třeba 3kg pletenou šňůru atd. . Rybu se snažit rychle vytáhnout ,aby se po následném boji příliš neunavila .

7. Ryby,které budou podseknuté se nepočítájí !!!

Jako první cena bude lovci zaslána lahvinka dobrého alkoholu a nějaká ta drobnost na ryby (vše ještě upřesníme :D)

Odpovědět

[citace]kaqpa napsal:

No jooo, tak to je jiná, když jich chytáš 10 za 2 hodiny ... Ale ne každý jezdí na sever a má mrazáky hned plné A pokud to dobře chápu, tady jde přeci o trofejní ryby a ne ryby, které chytáš každé čtvrt hodinky (kéžbych někdy tahal 115cm tresky po čtvrt hodinkách) No to je jedno, každopádně přeju hodně zdaru a ať už ryby vrácené či nevrácené, budu se těšit A jestli je lahvinka od Šroubka, tak se kluci snažte, to bude určitě nějaká delikateska [/citace]

Ahoj všem kluci...

Dáme tomu pravou míru...

My dva s Kikibutem sme se tak jenom škádlili na FB a potom sme sa jenom trochu domluvili,že si dáme sázku mezi sebou,kdo chytne větší TRESKU OBECNOU LETOS V NORSKU..

Letos opravdu jedu poprvé na Soroya a tak vznikl tento hec a sranda..

Nejde o žádnou velkou výhru,tímto si chceme pokrátit čas na čekání ,na odjezd..já dneska 72

Ano,ten kdo vyhraje,tak dostane opravdu láhev mravného pití...

Ale Kikibut je opravdu mladý klučík,tak mu budu muset poslat,pokud vyhraje láhev mlíka...:-D:-D:-D:-D:-D- Kikibut,ber to ve srandě...Šroubes si rád rýpne...;-);-);-);-)

No a ten,kdo bude chtít,tak sem klidně neco šooopněte a je to...

A vvvvotom to je ;-) Přesně jak říkáš, jde o zabavení a zkrácení toho nekonečného čekání ... Šroubes, já tě z té Soroyi podezdříval :-) Tak si to tam užij chlape a doufám, že bude podobné zpravodajství jako minulý rok z Bakkanu :-) Letos doufám podá Naki z Bakkanu a ty ze Soroyi, no už teď se těším :-)

[citace]kaqpa napsal:

A vvvvotom to je Přesně jak říkáš, jde o zabavení a zkrácení toho nekonečného čekání ... Šroubes, já tě z té Soroyi podezdříval Tak si to tam užij chlape a doufám, že bude podobné zpravodajství jako minulý rok z Bakkanu Letos doufám podá Naki z Bakkanu a ty ze Soroyi, no už teď se těším [/citace]

Jojo vo tom to je... :-D:-D:-D:-D

To podezření tady chodilo dlůho,ale už je to venku...:-D:-D:-D:-D

Neboj bude to jako loni,když sme válčili na Bakkanu....

Info bude každý den....krátké video,foto,pár drobností...

A kluci co valí na Bakkan...Team Beďa,Naki,Dušan,Rockeři,tak to bude taky určitě paráda...

[citace]sroubek282 napsal:

... To podezření tady chodilo dlůho,ale už je to venku...

[/citace]

Já tě nepodezíral já si byl jistý že tam valíš. A to i přes to, že jsi to sám popřel :-P:-S:-x:-D:-D

Tak lovci jsem zvědav kdo nám jako první ukáže takovou jalůvku8-)8-)8-)

Ahoj lovci nikdo se nechce zůčastnit :-?:-?:-? ?

MImo soutěž ...... nepustil jsem

Soroya 15.4.2012 CutBait 460g Papuchalka, prut WFT 30-150g, naviják PENN Slammer 360, šn.WFT 22kg, hl. zhruba 35m ....8-)

pardon míry 134cm, 21kg :-P

[citace]vipsup napsal:

pardon míry 134cm, 21kg [/citace]

Krásná Treska. :-)

[citace]honzak napsal:

vipsup napsal:

pardon míry 134cm, 21kg

Krásná Treska. [/citace]

Díky ...

obrázků mám víc, ale nechci to tady zahltit ....

ryby byly v parádní kondici

naposled, tahle 140cm, 22,5kg :-D

Krásné ryby gratulace :-D

Jen takový malý dotaz. Ty jsi měl na prutu 30-150g nástrahu 460g? Zajímavé ;-)

[citace]kaqpa napsal: Jen takový malý dotaz. Ty jsi měl na prutu 30-150g nástrahu 460g? Zajímavé [/citace]

Jj já vím, zní to divně - oprava 50-180g, ale prut už měl jednou špici nešikovností uraženou, takže je pevnější +- 300g. I tak na vertikální přívlač bohatě stačil - o to byl boj lepší ...

Toď vše na vysvětlenou ;-)

Lidi chybí mi tu nějaké fotky:-(:-(:-(

[citace]kikibut napsal: Lidi chybí mi tu nějaké fotky[/citace]

Neboj,brzo to začne...:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.