11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
Dalších 14dní rybolovu v Norsku povoleno! Děkuji Bernartik za rychlé info.
Odpovědět
Holzby musis rozlisovat vztahy. To, ze Cr zaradi Svedsko mezi "zelene", neznamena, ze to udela i Norsko. A kdyz kouknes na vysledky dnesni rady (viz odkaz vyse), tak uvidis, jak to maji Norove.
zatim stale plati - co nejkratsi tranzit...a td. A mam zpravy o tom, ze byli vraceni nemci , kteri to brali na sever "podelne" pres Svedsko. Nepouzili nejkratsi trasu, tak meli pech.
Polaci, co dnes prijeli na Jostolen rikali, ze byli take kontrolovani kudy jeli a museli ukazat trajektovou jizdenku.
Me se pri letecke doprave vubec nikdo nikde na nic neptal. Jen upozorneni pro ty, co ted leti. V Oslu pri prestupu si ted opet musite vyzvednout zavazadla a znovu se odbavit. Ale to piloti hlasi pred pristanim. Na norskych letistich plati dodrzovani odstupu 1 m, rousky byt nemusi, ale v letadle ji mit musite.
Odpovědět
Ahoj, já to samozřejmě vím. Řešil jsem to z pohledu návratu, kdy bylo nutné dodržet 12 hod, což byla komplikace při použití trajektu Trelleborg Rostock, pokud by ho počítali jako pobyt v zemi ze které jede.
Odpovědět
tak myslim ze pristi rozhodovani je jasne,takze jedeme do.....
Odpovědět
tak myslim ze pristi rozhodovani je jasne,takze jedeme do…..
No 23/8 mame odjizdet na Husvaer a zacinam se obavat :-(
Odpovědět
2-3 dni vysoke cisla nerobia vysledok. ak bude cely tyzden vysoko, tak druhym tyzdnom sa to uz nestiahne. cez vikend byvaju male cisla. neni testu, neni prirastku.
bude to zaujimave ked svedi zozeleneju o ostatny dozrejeme do cervena.
Odpovědět
Já vcera prejel pres Vassboten - maly prechod v prirode Sv/nor a maji tam jen kamery - vi o nás elektrronicky ale nejsou tam celnici
Odpovědět
jenze nikdo zatim nevi od kdy do kdy berou udaje myslim den treba streda-streda nebo ct-ct??mame jet 20.8 ale pojedeme tak max do svedska nee delam si srandu ale s norskem to vidim spatne.
Odpovědět
Je to prechod u Svinesundu.
Jazdíme tadiaľ tiež. Priamo u čiary býva kamarát, tak sa u neho zastavujeme.
Pred Stromstadom do prava a u Haldenu späť na diaľnicu.
Ale colníci su aj tam strehu. Pár km pred Haldenom nás dobehli a kontrola dokladov.
Otázka na alkohol a Šťastnú cestu.
Odpovědět
Tato je z 10.7.zaujima ma podla čoho vyberali krajiny 24.7. Mame ist na Soroya 17.8. takze nas bude zaujimat vysledok 7.8.
Odpovědět
Dnes mě norské hranice překročili 3 party. Vše šlo hladce bez sebemenších problémů.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...