11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
Marek: díky za info a všem ostatním také. Ještě jsem to chtěl dnes zkusit přes to Polsko,ale brácha už to zabalil...Kdybych nebyl včera posranej,tak bych byl teď za Oslem v Hamaru,odpoledne v bezpečí doma na Sandoy (tam když se chci s někým potkat,tak ho musím hledat) a večer na rybách))-:
Jedná se o situaci, kde je samotná nemoc jen spouštěčem věcí příštích.Přeji všem hodně štěstí..
Odpovědět
TT line – rebooking zdarma, pouze doplatek rozdilu z ceny. Zruseni zdarma az do 4 tydnu pred odjezdem. Plati pro vsechny jizdenky.
Bohužel zrušení zdarma platí pouze pro nové lodní lístky, zakoupené po úpravě obchodních podmínek. Takže za lístek z minulého měsíce nedostanete při zrušení NIC.
Odpovědět
důležitá informace: znovu jsme se rozmysleli a chtěli vydat přes Polsko. Cizince vrací Norové z hranic domu, pokud nepředloží doklad, že tam bydlí a mají kde být 2 týdny v karanténě. Toto splňujeme , ale když už jsme znovu naložili auto a chystali se odjet, napadlo nás ještě kontaktovat pojišťovnu a byl to šok!
Komu se v Norsku cokoliv stane,vše si platí sám.Přestože máte pojistku nasmlouvanou a zaplacenou,nařízení vlády o vycestování do rizikových zemí vše ruší a pojišťovna nikomu nedá ani korunu!! Takže kdo ještě přemýšlel tak jako já, o cestě do Norska,měl by tuto informaci vzít na vědomí. Pro mě osobně rozhodující, jdu vyložit poněkolikáté auto a pak to pořádně spláchnout.....
Jak se ale říká, že každé zlo je k něčemu dobré, tak to bude dobré především pro ryby, které si od nás všech konečně pořádně odpočinou...((-: a my letos nejspíše všichni zůstaneme pouze u vzpomínek..
Odpovědět
Já osobně se smířil s tím, že začátek června nevyjde, že nás nepustí a do konce roku taky ne. otázka je, jak je to když je zájezd zaplacený...
Odpovědět
sachlj trochu optimizmu uvidíš že se potkáme v autobuse směr NORSKO
Odpovědět
sachlj trochu optimizmu uvidíš že se potkáme v autobuse směr NORSKOTak určitě, když přežijeme... Můžeme už rovnou tisknout trička.... "Fiskeekspedisjon 2021" :-D
Odpovědět
cau
pozitivum je
-pobrezie od Kristiandsund po Bobo nema zatial corona-19
-Trondheim a okolie spomalilo corona za den .je vidno pracu krizoveho centra
nastevnost nakupnych centier v Trondheim klesla na polovicu
negativum je
stupa pocet ludi v nemocniciach
nakupne zariadenia v okoli Trondheim funguje normalne ,cez den plne parkoviska,vecer prazdno,
Odpovědět
Je to pech..nedá se nic dělat.. jenom doufat že se to podaří co nejdříve vyřešit..hodně norků smutní že letos nevyrazí na svá oblíbená místa..
Odpovědět
Zdravím Všechny posmutnělé Norky. Chci se zeptat jestli má někdo nějakou informaci ohledně stornování trajektu Rostock - Trelleborg od StenaLine.
Odpovědět
A ako som pochopila, rebooking ide iba z flexi listka na prémiu, nejde zmeniť economy na flexi?!
Odpovědět
Viete spraviť tu zmenu? Mne to nevýhodu žiadnu ponuku…Zdar, pokud vím tak Economy na flexi nejde... Osobně beru vždy jen economy.. Garance nalodění i na jiný odjezd během následujícího měsíce a káva pro všechny v ceně :-D cenový rozdíl není zásadní za tu jistotu... No je to teď s tou Coronou průser. Možn by při kontaktu na zákaznickou linku byli vstřícní v téhle době....??
Odpovědět
Nám sdělili, že pokud bude trajektové spojení zrušeno v rámci uzavření hranic a trajekt nepojede, vrátí nám peníze nebou udělají přebukaci. V opačném případě to propadne, jako když ti ujede loď.
Odpovědět
Ahoj. Ta informace o vrácení peněz v případě uzavřených hranic je přímo od společnosti Stena Line?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...