Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Corona současný stav v Norsku 2020

11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....

Máte někdo nějaké další informace?

Odpovědět

Takže, situácia je vážna, nie však zúfalá, priatelia. Ak si skúsim zaistiť termín v septembri, možno to pôjde.

Vidím však problém na Českej strane. Ak sa skutočne bude trvať na návratových testoch, bude otázka, ako sa s tým vysporiadať.

Kde sa v Nórsku nechať otestovať, koľko za to budú chcieť a uznajú to v ČR?

Takže, situácia je vážna, nie však zúfalá, priatelia. Ak si skúsim zaistiť termín v septembri, možno to pôjde. Vidím však problém na Českej strane. Ak sa skutočne bude trvať na návratových testoch, bude otázka, ako sa s tým vysporiadať. Kde sa v Nórsku nechať otestovať, koľko za to budú chcieť a uznajú to v ČR?

Tak teď v téhle situaci si myslím, že jsou tyto úvahy opravdu předčasné.

Bohužel, nejsem poslem dobrých zpráv. 29.4 jsem psal o tom,že můžeme pro tento rok všichni na Norsko zapomenout. Dnes se moje předpověď naplní. Za příznivých podmínek, budou norské hranice pro turisty otevřeny až v roce 2021. Nerad bych přisypával sůl do již  takto zjitřených ran,ale i příští rok bude z mnoha důvodů složitý. Nebudu ale  předbíhat a zůstaňme u roku letošního. Je to konec nadějí....

cau

dufam ze NORSKE  ministerstvo IBA chce,,,

Bohužel, nejsem poslem dobrých zpráv. 29.4 jsem psal o tom,že můžeme pro tento rok všichni na Norsko zapomenout. Dnes se moje předpověď naplní. Za příznivých podmínek, budou norské hranice pro turisty otevřeny až v roce 2021. Nerad bych přisypával sůl do již takto zjitřených ran,ale i příští rok bude z mnoha důvodů složitý. Nebudu ale předbíhat a zůstaňme u roku letošního. Je to konec nadějí….

Mohu se zeptat na zdroj tohoto tvrzení?

www.vg.no

-Norsko uvazuje,,

Asi jako každý, kdo každý rok jezdí do Norska, sleduji vývoj situace. Do diskuze jsem se přihlásil po delší úvaze. Odpovězte mi prosím, zda jsem jediný, komu se zdá, že "Jerghanz" má radost z toho, že se nikam nejede. Pokud by se ještě někdy do Norska jelo, tak by on dobrovolně měl za své poraženecké předpovědi zůstat doma. S pozdravem " smrt rybě" Luhor.

Toto síce je info “povedal kamarátov kamarát” ale je z Nórska, oblasti Lofoty. Známy požiadal o pomoc od štátu lebo prevádzkuje chatu. Povedali mu, že si má pomôcť domácimi turistami a aby najbližšie 2 roky so zahraničnými nepočítal. Ako veľmi môže byť toto reálne?

Takže to info ktoré som tu dával 29.4 asi bude mať niečo do seba...

Nech neblbnú, pretože sa nechám ukecať a pôjdem na Ebro.

Čo ak sa mi to tam za tie 2 roky zapáčí ???🤔🤫🤭

Luhor - Jegrhanze znám a žádnou radost z toho,že se do Norska nedostane,nepozoruji. Má v Norsku chatu na ostrově,tráví tam většinu roku a letos se s odjezdem zpozdil a už se tam nedostal. Spíš má více informací,které ho opravňují k pesimismu. To je na každém,jak se staví k realitě.Já jsem měl jet letos třikrát a pasivně čekám,jak se situace vyvine,nic jiného nemohu. Co kdo říká,jak se chová,situaci nijak nezmění.

Neházel bych flintu do žita, věřím že Norská vláda dvacátého července situaci přehodnotí a hranice otevře, když uvidí, že je možné cestovat do zemí jako Itálie a Španělsko bez následků, tak i jim dojde, že také uvěřili  největšímu podvodu v dějinách lidstva.

Já se Jerghanzovi nedivím, taky z toho nemám dobrý pocit. Jen takhle natvrdo napsané to vypadá bez naděje. A je otázka kolik cestovek to přežije. Vybudovat něco trvá dlouho a zlikvidované je to hned.

Hynek Šimeček - s tím podvodem souhlasím...,teď jestli nás to opravňuje k optimismu.Mají připraveno mnoho tahů napřed.  No,doufat se musí pořád,je to rybářské.

http://www.vg.no -Norsko uvazuje,,

Už jsem to taky dohledal, ale jestli jsem to dobře pochopil tak je to pouze úvaha, tak musíme doufat.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!