Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

• Toto téma obsahuje celkem 1,040 odpovědí. Do diskuze (177 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 2 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 1,040)
  • Autor
    stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Takže, situácia je vážna, nie však zúfalá, priatelia. Ak si skúsim zaistiť termín v septembri, možno to pôjde.

Vidím však problém na Českej strane. Ak sa skutočne bude trvať na návratových testoch, bude otázka, ako sa s tým vysporiadať.

Kde sa v Nórsku nechať otestovať, koľko za to budú chcieť a uznajú to v ČR?

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Takže, situácia je vážna, nie však zúfalá, priatelia. Ak si skúsim zaistiť termín v septembri, možno to pôjde. Vidím však problém na Českej strane. Ak sa skutočne bude trvať na návratových testoch, bude otázka, ako sa s tým vysporiadať. Kde sa v Nórsku nechať otestovať, koľko za to budú chcieť a uznajú to v ČR?

Tak teď v téhle situaci si myslím, že jsou tyto úvahy opravdu předčasné.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)
    jegrhanz
    Účastník
    (241 odpovědí)

Bohužel, nejsem poslem dobrých zpráv. 29.4 jsem psal o tom,že můžeme pro tento rok všichni na Norsko zapomenout. Dnes se moje předpověď naplní. Za příznivých podmínek, budou norské hranice pro turisty otevřeny až v roce 2021. Nerad bych přisypával sůl do již  takto zjitřených ran,ale i příští rok bude z mnoha důvodů složitý. Nebudu ale  předbíhat a zůstaňme u roku letošního. Je to konec nadějí….

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

cau

dufam ze NORSKE  ministerstvo IBA chce,,,

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Bohužel, nejsem poslem dobrých zpráv. 29.4 jsem psal o tom,že můžeme pro tento rok všichni na Norsko zapomenout. Dnes se moje předpověď naplní. Za příznivých podmínek, budou norské hranice pro turisty otevřeny až v roce 2021. Nerad bych přisypával sůl do již takto zjitřených ran,ale i příští rok bude z mnoha důvodů složitý. Nebudu ale předbíhat a zůstaňme u roku letošního. Je to konec nadějí….

Mohu se zeptat na zdroj tohoto tvrzení?

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

http://www.vg.no

-Norsko uvazuje,,

Luhor
    Účastník
    (34 odpovědí)

Asi jako každý, kdo každý rok jezdí do Norska, sleduji vývoj situace. Do diskuze jsem se přihlásil po delší úvaze. Odpovězte mi prosím, zda jsem jediný, komu se zdá, že “Jerghanz” má radost z toho, že se nikam nejede. Pokud by se ještě někdy do Norska jelo, tak by on dobrovolně měl za své poraženecké předpovědi zůstat doma. S pozdravem ” smrt rybě” Luhor.

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Toto síce je info “povedal kamarátov kamarát” ale je z Nórska, oblasti Lofoty. Známy požiadal o pomoc od štátu lebo prevádzkuje chatu. Povedali mu, že si má pomôcť domácimi turistami a aby najbližšie 2 roky so zahraničnými nepočítal. Ako veľmi môže byť toto reálne?

Takže to info ktoré som tu dával 29.4 asi bude mať niečo do seba…

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Nech neblbnú, pretože sa nechám ukecať a pôjdem na Ebro.

Čo ak sa mi to tam za tie 2 roky zapáčí ???🤔🤫🤭

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Luhor – Jegrhanze znám a žádnou radost z toho,že se do Norska nedostane,nepozoruji. Má v Norsku chatu na ostrově,tráví tam většinu roku a letos se s odjezdem zpozdil a už se tam nedostal. Spíš má více informací,které ho opravňují k pesimismu. To je na každém,jak se staví k realitě.Já jsem měl jet letos třikrát a pasivně čekám,jak se situace vyvine,nic jiného nemohu. Co kdo říká,jak se chová,situaci nijak nezmění.

Hynek Šimeček
    Účastník
    (132 odpovědí)

Neházel bych flintu do žita, věřím že Norská vláda dvacátého července situaci přehodnotí a hranice otevře, když uvidí, že je možné cestovat do zemí jako Itálie a Španělsko bez následků, tak i jim dojde, že také uvěřili  největšímu podvodu v dějinách lidstva.

Luhor
    Účastník
    (34 odpovědí)

Já se Jerghanzovi nedivím, taky z toho nemám dobrý pocit. Jen takhle natvrdo napsané to vypadá bez naděje. A je otázka kolik cestovek to přežije. Vybudovat něco trvá dlouho a zlikvidované je to hned.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Hynek Šimeček – s tím podvodem souhlasím…,teď jestli nás to opravňuje k optimismu.Mají připraveno mnoho tahů napřed.  No,doufat se musí pořád,je to rybářské.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

http://www.vg.no -Norsko uvazuje,,

Už jsem to taky dohledal, ale jestli jsem to dobře pochopil tak je to pouze úvaha, tak musíme doufat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 1,040)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...