Soroya 2020
Pokud by chtěl někdo rezervaci na březen 2021, tak mě neváhejte kontaktovat. Volných míst už moc není. Pro Orfo: Posílám foto úlovku dvou lidí na kutru za 4h lovu na papriky *- juxa fishing. Ryb je tam teď moc.
Odpovědět
Tak to je ta pravá masařina, prostě, co to dá......limit, nelimit......
Odpovědět
Meky: asi se nejedna o turisty, takze nemaj limit nelimit ale celorocny kvotu...myslim
Odpovědět
Možná tomu tak je, ikdyž je chytáno na papriky. Ale když to uvidí Nor, tak to bude chápat jako hosta -masaře a pak se nedivme za opatření, která nám stále chystají.
Odpovědět
Meky tohle je trochu z cesty, je evidentní, že je to místní s kutrem, který se tím legálně živí. Kdyby jsi tohle naházel do kverna, tak sedíš na dně. :)
Odpovědět
pro OS: nechci tady štěpit téma výměnami názorů, ale to co mi tu slavně říkáš o kutru je napsáno u fotografie. Takže stačí řádně číst a potom psát. A kutry využívají i sportovní rybáři.
Odpovědět
Ahoj všem, pomalu stoupáme k Severu. Aktuálně je -18C přes metr sněhu a další se sype. Go Soroya! Užíváme si to každou minutu.
Odpovědět
Meky,chytání na papriky je běžný a tradiční způsob lovu norských rybářů.Byl jsi někdy na kutru? Prošel jsi se někdy přístavištěm místních lodí? Všiml jsi si navijáku na nich?Chytají na papriky. Fotka je o tom,že tam ryby jsou.Není o českých turistech nedodržujících limit.
Odpovědět
Celá cesta na pohodu, ale zůstali jsme viset kousek před cílem, asi 20km před Oksfjordem se vytvořila lavina. Cesta je zavřená a jak dlouho bude nikdo neví. Go Soroya!
Odpovědět
Takže party začíná (nebo už začala) na parkovišti .... :D. Na co čekat .... :D
Odpovědět
Pro Sim: tak to je fakt k naštvání, čekat kousek před koncem. Nezbývá nic jiného než věřit a čekat. A kdo čeká , ten se dočká....
Odpovědět
co to znamená "zavřená"? pro mě zavřená cesta znamená že tam neprojedu a protože mám auto co má uzávěrku čehosi tak projedu kdekoliv..u nás v praze jsem odjel nakoupit a zpět byla díra v silnici a prej to mám objet..tak jsem na ně zablikal a tou dírou prostě projel...koukli jak vejři...jo bejt tam díra metr tak to raději objedu.. tu by neprojel ani tank...
Odpovědět