Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (77 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zbony a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 459)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Pokud by chtěl někdo rezervaci na březen 2021, tak mě neváhejte kontaktovat. Volných míst už moc není. Pro Orfo: Posílám foto úlovku dvou lidí na kutru za 4h lovu na papriky *- juxa fishing. Ryb je tam teď moc.

Orfo
    Účastník
    (75 odpovědí)

Sim: Dik… at preje pocasi a zlomte pruty

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Tak to je ta pravá masařina, prostě, co to dá……limit, nelimit……

Orfo
    Účastník
    (75 odpovědí)

Meky: asi se nejedna o turisty, takze nemaj limit nelimit ale celorocny kvotu…myslim

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Možná tomu tak je, ikdyž je chytáno na papriky. Ale když to uvidí Nor, tak to bude chápat jako hosta -masaře a pak se nedivme za opatření, která nám stále chystají.

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

Meky tohle je trochu z cesty, je evidentní, že je to místní s kutrem, který se tím legálně živí. Kdyby jsi tohle naházel do kverna, tak sedíš na dně. 🙂

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

pro OS: nechci tady štěpit téma výměnami názorů, ale to co mi tu slavně říkáš o kutru je napsáno u fotografie. Takže stačí řádně číst a potom psát. A kutry využívají i sportovní rybáři.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ahoj všem, pomalu stoupáme k Severu. Aktuálně je -18C přes metr sněhu a další se sype. Go Soroya! Užíváme si to každou minutu.

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

kde zhruba jste, to mě zajímá 🙂

Bennedeto
    Účastník
    (10 odpovědí)

Ten zvedlý ukazováček Simča hovoří za vše 🙂

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Meky,chytání na papriky je běžný a tradiční způsob  lovu norských rybářů.Byl jsi někdy na kutru? Prošel jsi se někdy přístavištěm místních lodí? Všiml jsi si navijáku na nich?Chytají na papriky. Fotka je o tom,že tam ryby jsou.Není o českých turistech nedodržujících limit.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Celá cesta na pohodu, ale zůstali jsme viset kousek před cílem, asi 20km před Oksfjordem se vytvořila lavina. Cesta je zavřená a jak dlouho bude nikdo neví. Go Soroya!

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 9 měsíci uživatelem Sim.
    Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Takže party začíná (nebo už začala) na parkovišti …. :D. Na co čekat …. 😀

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Pro Sim: tak to je fakt k naštvání, čekat kousek před koncem. Nezbývá nic jiného než věřit a čekat. A kdo čeká , ten se dočká….

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

co to znamená “zavřená”? pro mě zavřená cesta znamená že tam neprojedu a protože mám auto co má uzávěrku čehosi tak projedu kdekoliv..u nás v praze jsem odjel nakoupit a zpět byla díra v silnici a prej to mám objet..tak jsem na ně zablikal a tou dírou prostě projel…koukli jak vejři…jo bejt tam díra metr tak to raději objedu.. tu by neprojel ani tank…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 459)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...