Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Soroya triko

Ahoj mohl by mi někdo přivézt z Hasvik Hotelu od Ahmeda jedno tričko s kočkou prosím ? Jedno sice mám,ale nějak se mi potrhalo v pračce a to triko mám hrozně rád :-D Velikost je XXL a mohl bych pro něj potom osobně dojet v okolí Prahy nebo normálně na dobírku bych ho zaplatil. Díky moc

Odpovědět

[citace]kikibut napsal:

Ahoj mohl by mi někdo přivézt z Hasvik Hotelu od Ahmeda jedno tričko s kočkou prosím ? Jedno sice mám,ale nějak se mi potrhalo v pračce a to triko mám hrozně rád Velikost je XXL a mohl bych pro něj potom osobně dojet v okolí Prahy nebo normálně na dobírku bych ho zaplatil. Díky moc [/citace]

Mám ho doma tak si pro něj přijeď:-):-)

[citace]honzak napsal:

kikibut napsal:

Ahoj mohl by mi někdo přivézt z Hasvik Hotelu od Ahmeda jedno tričko s kočkou prosím ? Jedno sice mám,ale nějak se mi potrhalo v pračce a to triko mám hrozně rád Velikost je XXL a mohl bych pro něj potom osobně dojet v okolí Prahy nebo normálně na dobírku bych ho zaplatil. Díky moc

Mám ho doma tak si pro něj přijeď[/citace]

Nooo ale svoje :-D

[citace]kikibut napsal:

honzak napsal:

kikibut napsal:

Ahoj mohl by mi někdo přivézt z Hasvik Hotelu od Ahmeda jedno tričko s kočkou prosím ? Jedno sice mám,ale nějak se mi potrhalo v pračce a to triko mám hrozně rád Velikost je XXL a mohl bych pro něj potom osobně dojet v okolí Prahy nebo normálně na dobírku bych ho zaplatil. Díky moc

Mám ho doma tak si pro něj přijeď

Nooo ale svoje [/citace]

ale nový zabalený. Když nechceš tak nic

ok beru 8-)

[citace]kikibut napsal:

ok beru [/citace]

Rád ti ho věnuji za samé jedničky na vysvědčení:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Předloni jsem je tam kupoval,loni měli už jen Hasvik hotel Soroya. Snad doplní zásoby. Ahoj Jonas.

Ahoj, nemá někdo prosím už hotový design trika, který si nechal dělat pro partu na Soroya? Chtěl jsem udělat pro naši bandu a budu rád za tipy/triky/nebo ideálně už nějaké hotové náměty. Díky moc

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.