Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel brano a poslední změna proběhla před 9 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)
  • Autor
    Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

V Sorvaeru je asi nejlepší Sorvaerstua jenže ta se vyplatí v hodně lidech ale poloha je bomba jak jsem zjistil když jsme se tam byli v Březnu podívat

brano
    Člen
    (6 odpovědí)

Boli sme zatiaľ 4x v Norsku na rôznych miestach a iba raz sme mali ubytko hneď pri vode,

takže prevoz rýb na vyčistenie a späť beriem ako vec čo nezaťažuje.

Raz sme mali ubytko, kde bol Honza z ČR, s ktorým sa dalo normálne porozprávať, dal nám zrozumiteľné tipy na nástrahy i predpovede počasia a rešpektoval i naše potreby. Tam by mali byť domáci zo SR, takže predpokladám rovnaký prístup. Ak by bol domáci Nór, tak Vám nič konkrétne nepovie, iba Vás bude kontrolovať. Toľko moje skúsenosti za celkovo 4 Nórske rybolovy.

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

Brano, uz to neřeš, od zitrka maji na bakane taky Slovaka,jen s rozdilem ,ze tento emigroval z Hodonina

brano
    Člen
    (6 odpovědí)

A šak to tu sú len také prepletačky, kto je na mieste, ten je na mieste a kto na mieste nebol nevie o čom to je. 🙂

či?

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

ahoj ,ja to beru jako hec,petr filipovic nastupuje ba bakan jako delegat a nejaky poharek jsme spolu vypili,posledni rozlucka byla pred 14 dny,najdes to na odkazu titran.tak nic ve zlem. mi jedem zase na titran 30.6.mam grupu 20 lidi z uh .hradiste.ahoj Zdena

Peter Heyder
    Účastník
    (93 odpovědí)

Peter Heyder
    Účastník
    (93 odpovědí)

to je molo a lode v sorvær od APRES s.r.o.,foto je stare 3 roky,mozno sa tam nieco zmenilo,neviem nemam info.

Miroslav
    Účastník
    (58 odpovědí)

Tyto lodě znám, též jsem tam byl před 3 roky.

brano
    Člen
    (6 odpovědí)

Od 2O. 6. do 28. 6. tam budeme, tak potom dám stručné info, ako bolo 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 16. až 24. (celkem z 24)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...