Ono to tak jak tu cenu chápeš třeba je a pak souhlasím 15.000,- CZK za přepravu je dost dobrý.
Já jsem se například setkal s člověkem, kterej se mě kdysi ptal kdy, kam a s kým letím, odpověď byla Norwegian, Evenes, cca 5.000,- CZK, on chudák překvapeně povídá, já poletím za pár dní po Tobě se SAS a letenka (ten samej jednosměr) mě vyšla na 15.000,- CZK. Takže když pak na reklamě vidím letadlo Wideroe (stejná group jako SAS) tak si bleskově vybavím že co se týče cenovek mohou být všehoschopní a je třeba se mít na pozoru.
Proto mám vyloženě rád když cestovka dokáže formulovat nabídku tak že po jejím přečtení nezbejvá jedinej otazník, např takhle:
V ceně je zahrnuto:
- Letenky Praha - Hurghada - Praha, včetně všech poplatků.
- doprava letiště - hotel - letiště.
Zase to může vypadat jako volovina, ale Norští soudruzi když mají někoho přepravovat z/na letiště tak se s cenovkama vážně nestydí - viz loni v létě cesta busem 74 Km 360 NOK za jednu osobu s bagáží. O nic nejde, já už jsem zvyklej, ale nezasvěcenej čech kterej mě přijel navštívit byl z takových detailů docela na prášky.
[citace]ZM napsal:
Někde se píše o dopravě úlovků?Třeba jsem špatně četl.[/citace]
http://www.rybolovnorsko.cz/index.php?text=348-soroya-letecky
Přeprava Vašich úlovků do ČR - už jsi se někdy setkal s hluboce zakořeněnými pitomostmi v lidských hlavách o tom že tahle cestovka umožňuje převést tolik a tolik (nesmyslná váha nad limit) ?
Výbornej způsob jak jim předcházet je napsat to po lopatě a nedat prostor úvahám typu, "voni to třeba maj nějak zařízený".