Hasvik, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2024

Ahoj, pokud zde není, dovoluji si založit téma Soroya 2024

Odpovědět

Zdravím všetkých nadšencov Nórskeho rybolovu.

Len by som si chcel overiť cestovný poriadok trajektu Oksfjord - Hasvik 18.8.2024 - je to nedeľa.

Vedel by mi niekto poradiť.

Vopred ďakujem.

Nedela Oksfjord Hasvik 10:30 16:10 20:00

Našim členům a příznivcům Fischstar clubu se na SOROYI daří, počasí super, ryby treska 138 cm 26 kg, halibut 2x 136 cm 30kg .....už se těší domu...

Dobrý den, mám na Vás prosbu. Letos v létě bychom se chtěli cca týden toulat po Soroye (2 dospělí a 2 děti) a zvažujeme nyní možnosti kam a odkud jet. Našla jsem, že do severní části jezdí osobní loď z Hammerfestu, na Jih trajekt ze zmíněného Oksfjordu. Nevíte prosím přibližné ceny (4 osoby+ auto, nebo jen 4 osoby?) . Jsem také příležitostný rybář - nehoním se za rekordy, jen bych chtěla dětem ukázat, jaké to je ulovit si pstruha k večeři (přívlač, žel nemuškařím :-(  ). Není tu prosím někdo, kdo by mě nasměroval, kde by to bylo vhodné a kde zakoupit povolenky? Hledám už asi 5 večerů a zatím jsem nic nenašla. Za jakoukoli pomoc děkuji! s pozdravem Tereza

Supet last minute.

Soroya pro 3-5 osob

H2 20-30.8.24
H2 11-21.9.24
H2 22.9-2.10.24

za 25.000NOK se 2 loděma za 20.000NOK s 1 lodi

Objednejte na rybolovnorsko@gmail.com, tel +420776845524

Další skvělé víkendové rybaření na Soroya. Stále se chytají velké tresky až 140cm a k tomu krásní halibuti.

Zimní rybolov je za námi, teď už se na Soroya posunuli do chladného jara a úlovky běží v normálním tempu. Včera 2x halibut kolem 150cm.

Pohodový rybolov v Hasfjordu, na konci světa.

Pěkných tresek kolem Soroya je stále dost.

Postupem k létu rybích druhů na Soroya bude přibývat https://rybolovnorsko.cz/lokalita/soroya/

Ahojte.

Chcel by som sa spytat ohladne rybacky v Soroya.

Ideme letecky partia 8 chlapov od 20.6.-30.6.

Potrebovali by sme priviest do Soroya nejake maso. Urcite to nechceme zadarmo. Nasiel by sa niekto, kto ide autom a vedel by nam to maso zobrat?

Ak ano, prosim o kontaktovanie 00421903402277 Stano

Terx na Akkarfjord na sever nedostanete auto, trajekt na Soroya je zadarmo, rozpis na snelandia.no

Místa na chytání na moři z břehu jsou těžká, tady se chytá z lodi, i u pobřeží, ale z pevniny to nebude jednoduchy

Na jezera neni treba povolenka

nez se budete blizit, dejte mi vedet michal.zboncak@seznam.cz +420 724417572 (tel i WhatsApp)

Ahoj všichni Norci

skupina Stanomi jede koncem června k nám do Hasfjordu, takže kdyby se někomu povedlo jim něco přivézt, budeme rádi. Pokud pojedete kamkoliv na ostrov, tak rádi vyzvedneme.

díky, lovu zdar

Spokojení hosté ze Sorvaer Holmenveien https://rybolovnorsko.cz/sorvaer-holmenveien-7/

Halibuti na Soroya jsou při chuti.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!