Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2024

Ahoj, pokud zde není, dovoluji si založit téma Soroya 2024

Odpovědět

Tak začneme aktuální fotkou ze včera. Pohled na na přístav, bránu do rybářského ráje.

Už to je na 3 stránce.

Soroya Hasfjord H1 2024

H1 termín 10-20.8.24  počet 6-8 lidí,

poslední volný termín sezóny 2024

2 lodě, cena 39.000,-NOK

Od 1.2. dojde v Hasfjordu k navýšení cen. Kdo by měl zájem rezervovat si pobyt za staré ceny má nyní jedinečnou šanci.

Toto jsou poslední volné termíny v Hasfjordu, které si můžete rezervovat za starou cenu.

srpen
H1 10 - 20. 8
H2 20 - 30. 8
září
H2 20 - 30. 9

Jedna mrazivá

Pohled na přístav a filetárnu

3.-13.3. jedeme na skreje, kdyby se chtěla nějaká parta přidat, tak jsou ještě volné chaty vedle nás.

Chcete ulovit tresku velkou jako chlap? Teď začíná na Soroya správná doba, kdy se vám to může podařit.

Ahoj

jsem zpět v Hasfjordu po dvou měsíční dovolené "v evropě"

Přivítala mě halda sněhu, který stihnul umrznout, tak asi počkáme do léta, až to odtaje ... klííííííd

Hned sem musel udělat drbací kolečko kolem pejsků, který mě poznali už na dálku

Před pár týdny udeřila na Soroya bouře s nárazovým větrem přes 150km/h a dva dny poté se oteplilo na +4 a vítr až 100km/h, takže všechno opadalo ze střech a zase zamrzlo

Sezona 2024 je vyprodaná, až na poslední termín 20 - 30. 8. 2024 v chatě H2, kdo bude mít zájem ozvěte se M.Simčo

Poté už bude jediná možnost v H4 max pro 3 lidi s 1 lodí

Kdo plánuje přijet na Soroya v roce 2025 už rezervujte, abyste měli rozumný termín ( třeba Hasfjord 3 je téměř vyprodán )

Už jsme otevřeli booking i na 2026 se 3 potvrzenými rezervacemi

POZOR důležité info

předávám první informace, které mi po příletu sdělil Ornulf

Letecká společnost Wideroe (léta Hasvik - Tromso) bude od 1.4. měnit spoje, měli by létat jen dva spoje za den ( místo třech) ráno a večer, takže kdo plánujete letět, nebo už máte letenky objednané, ujistěte se, že váš let platí

Kdo se sem chystá teď březen / duben ? Napište nám sem kdy a kam jedete - já nic nepotřebuju, jen aby se trochu rozproudila konverzace

SEZONA ZAČÍNÁ

VAGAAN 10.4. - 20.4.2024 dnes za 54 do odjazdu. Jak sa ten čas vlečie...

Skrej sezóna začíná, moře zatím moc vlídné není. Ale ty ryby za trochu nekomfortu stojí.

Příští týden vyrážíme na Soroya, občas se vyskytnout potíže po cestě. ale ty ryby za to prostě stojí!!!

Hlásíme se z ostrova Soroya. První tři dny bylo luxusní počasí s mírným větrem a sluníčkem. Tresky jsou najeté ve velkých počtech a slušných velikostech. Zatím máme největší 29 kg. Limit byl nachytán za 1 den. Nejlepší nástraha je švédský nerezový pilket 700g.

1 2 3 4 5 6 10
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!