Šťastný nový rok
Ať se daří
Tak to je super. My máme dva apartmány, ideme dvanásti. Tak to potom múdro pohovoríme pri nejakej tej slivovici o životnej filozofii. Nástup máme 22.4. Ideme cez Pobaltie a chceme zájsť aj na Nordkap. Tak už sa teším.
Odpovědět
my nastupujeme 20.4. tak tam budeme dříve a můžeme probrat " lovné techniky a životní filozofii" jak by řekl klasik, to zas bude v álejích nablito
jedete přes pobaltské státy?
Odpovědět
Áno my jazdíme cez Pobaltie z dôvodu, že sme z východného Slovenska a tadiaľ to máme asi aj najkratšie. Velebnosti je třeba i blejt.
Odpovědět
Čas pomaly plynie. Po dvojročnej nútenej prestávke - nástup za 80.
Odpovědět
tak kdepak asi máme Michala, doufám že nezápasí s Islandskou bouří někde na trajektu, to bych mu nezáviděl
Odpovědět
Tak dnes jsme byly poprvé na reefu. Ryb je zde kvanta. Největší kusy měly 20-25kg. Covid krize se na moři podepsala velmi pozitivně. Přeji všem, ať se Vám Norsko vydaří. Cesta sem úplně volná, nikdo si nás nevšímal a nikde nevyžadovali očkování ani covid pas.
Odpovědět
Michale paráda! Užijte si to. Kdyby se ti podařilo nějakou fotku jak to vypadá na pevnině.
Odpovědět
Ahoj Michale,
přeji hodně úlovků.
Mám prosbu, až budete mít nachytáno, potřeboval bych vědět kde jsou aktuálně střední keleři jako nástražka pro halibuta.
Vím, že malý keleři byly u lodí v přístavu.
Díky.
Petr
Odpovědět
Ahoj chlapi,
jedu na Soroya - Bestemors od 1.6.2022. Malí keleři na halíky by mě také zajímali, stejně jako by potřeboval Pecana1. Někdo z vás má určitě GPS souřadnice na okouníky. Vím, že jsme je chytali někde mírně vpravo směrem na Oksfjord. Bohužel hlava už také neslouží jak by měla a proto bych rád využil paměti nějakých kolegů rybářů.
Díky
Jirka - Husky 19
Odpovědět
Ahoj Michal/Sim/. Bude aj tento rok Hasvik prístav pre Vaagan a Bestemores? Budú tam všetci z dôvodu registrácie do tabletu? Dík za info.
Odpovědět
Jezdit z Bestemors do Hasviku by bylo hodně smutné. Právě Bestemors jsem si objednával z důvodu mola dole pod barákem. Tak snad NE!!
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...