Šťastný nový rok
Ať se daří
Paráda kluci, konečně se někdo ozval. My za chvíli valíme za vámi. Kudy jste jeli? nějaké zajímavosti na cestě?
Odpovědět
Gratulace! ty jsou top. Dotaz pro dokreslení situace, jak daleko a jak hluboko jste je chytali? diks a ať máte počasí
Odpovědět
Jeli jsme trajekt Gdaňsk - Nynashamn pak nahoru Švédskem, Finsko na Kautekeino . Cesta hrozná 800 km sněžení ledové cesty. Dojezd do Oksfjordu divoký. Na ryby jezdíme asi 5-6 km před zub. Hloubky 50-60 m. Mám dojem,že čím víc na šelf tím menší ryby. Větší se provedli směrem k breivik.
Odpovědět
jsem si říkal, že to byl asi zážitek v tom sněžení, také to pozoruji a budeme to mít asi také pěkné. Ten poslední úsek bude záživný ( Alta-Oksfjord). Na ceny nafty se ani neptám, to se dá čekat, že kolem 60Kč/l
Odpovědět
V Altě byla nafta za 23 NOK tady v Hasviku je benzín za 26 NOK 😎
Odpovědět
Ne,údajně 20 dubna. Zrovna dneska by se hodil, fouká o pevniny a sedíme na baráku(Galeriet). Jsme od úterý a na vodě pouze čtvrtek a sobota. Snad zítra se dostaneme a pak nic moc až do pátku kdy končíme. Kluci před námi se dostali za turnus jen jednou. Je to Soroy 😁.
Odpovědět
Tak držím palečky, ať vyrazíte alespoň ještě několikrát, já už vymýšlím , co budeme dělat, až budeme na chalupě a blbě civět okolo sebe, to počasí už by se snad mělo umoudřit.
To jste bez šance i na halibutí plotně? Mě u u nás na PS ( v Norsku je to určitě jinak) ukazuje 4 m/s, to je pohodička.
Odpovědět
V prípade zlého počasia budeme utužovať československé bratrské vzťahy.
Odpovědět
Sakra víš, co všechno si s sebou v rámci utužování vztahů musíme vzít, to ta aplikace TOLL v mobilu ještě neviděla.
Aj klobásky budúú?
Odpovědět
Tak dneska super počasí, asi 8 hodin na vodě. Chyceno a vráceno asi 300 kg tresek. Nej 30 kg většina 12-18 kg. Jediný problém mrak kutrů a všude sítě. Ještě zítra ráno a pak pár dnů pauza. Nové sněžení a vítr.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...