Peter, (JAKABO) i my jsme přesunuli letošní Soroyu na rok 2022. Měli jsme jet od 1.6. 2021 na Bestemors a pojedeme stejný termín příští rok. Nějak ti nevěřím, že by se to vše uklidnilo do našeho odjezdu.
Je pravda, že první červen bude asi ještě brzy na nějáké zásadnější uvolnění poměrů. My máme trochu výhodu, že jsme vloni chtěli vyrazit speciálně na halibuty, takže byl objednán začátek září. Termín jsme přesunuli na letošek a ještě si ho protáhli o 4 dny. Takže máme naplánovanou první polovinu září, čistého času v Hasfjordu 🙂 Věřím pevně, že v tu dobu už bude možnost cestovat, s nejákými omezeními, samozřejmě. Trochu problém ale může být zapůjčení auta. My jsme v minulých letech měli pronajatého Tranzita od firmy, která primárně provozovala bazar velmi málo ojetých aut a některá z nich nechali ještě rok jezdit, než je nabídli do prodeje. Už v zimě hlásili, že s tím úplně skončili. A další firma, doporučená od známých, se zachovala úplně stejně. No a shánět auto týden před odjezdem, i když bude reálně šance vyjet, je asi adrenalin, který si ne každý dokáže užívat. Uvidíme… Držím se celý život hesla : “co nemůžu ovlivnit, z toho se nepo..u” 😀 Mmchd – já už, vzhledem ke své práci, očkovaný jsem a mám i certifikát. Minulý měsíc, v době nejtužších opatření, jsem byl na Ebru a na žádných hranicích nikde ani noha! Tak hlavu vzhůru – i kdyby to letos nevyšlo, příští rok budeme proočkovaní a zblízka se všichni podíváme na dračí hlavu 😉