Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
déšť

Soroya 2021

Ahoj přátele ,hledám kdo ma místo na Soroya 2021 nejlépe březen nebo se tu najde pár lidí a poskládáne dostatek lidi a vyrazíme?díky Honza  603439759

Odpovědět

Dopoledme sme vyuzili klidne hladiny a odvezli 2lode do Hasviku, odkud bude jednoduche je prevezt na pevninu. Po ranu uz byva ledovka

Stipko: uvidime, jaka bude situace s cestovanim 😉

Prvni snih v Hasfjordu a predpoved na tyden

Přituhuje

Míšo, to je nádherná fotka. Ten samotný aluboat, který je připraven k okamžitému výjezdu, jakmile se moře uklidní. Nevím, jestli Soroyi sluší více sníh a zima, nebo léto a kvetoucí kytky. Asi má každé svoje kouzlo. Když budeš mít čas, tak nám občas nějakou fotku pošli, ať tady v Čechách můžeme aspoň slintat a těšit se na jaro.

Dnes sme odvezli molo na zimu

Snehu ako na vianoce :-)

Kde mate vytiahnute lode?

Zostavaš na Soroyi alebo prídeš na chvíľu aj do ČR?

Vetsinu lodi mame zatim stale v Hasviku v pristavu na vodě. Ale v bezpečí, vytahovat na pevninu budeme asi příští týden, podle počasí., to nespěchá, důležité bylo odvézt do bezpečí molo, když bylo hezky. dneska už zase fouká 12-18m/s.

Do CR uvidime jak to pujde v zavislosti na situaci s omezenima ...

Zima na Severu, jak má být.

Na Soroyi připadla další sněhová nadílka. Zima se denitivně ujala vlády.

Ve Finnmarku kolem Karasjok už udeřily silné mrazy až -26C.

Takhle to vypadalo v pátek u Vás na Blanensku, stál jsem večer za Letovicema, kamiony zablokovaly kopec v Březové. Už jsem přemýšlel, že zavolám, jestli máte ve Lhotě volné pokoje, pak nám místní poradili objížďku přes Bělou a Banín, tak z toho nakonec sešlo. Škoda.

Step

Hledám 2 lidi na doplnění party na Soroya 7.3.-17.3.2022 Vaagan A. Prosím kontaktujte mě na telefonu +420 606 075 344

Zdravim přátele ,nabízíme 3 mista na Soroya na brezen 3-13 chata Rikarda,vypadla nam parta(jedna lod) případě zájmu 603439759.Honza

To Jenik, jak je to s dopravou máte auto zajištěno? Předpokládaná cena?

Františku zavolejte nebo napiste SMS a ja zavolam a vše řeknu.diky

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.