Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 299 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jenik a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 300)
  • Autor
    Vlada 27
    Účastník
    (33 odpovědí)

Jo…21. odjíždíme. Na Soroyu  jedeme poprvé…tak jsem zvědav ? Zatím jsem byl jen ve středním Norsku. Tady to bude o něčem jiném.

tom
    Účastník
    (181 odpovědí)

Jo…21. odjíždíme. Na Soroyu jedeme poprvé…tak jsem zvědav ? Zatím jsem byl jen ve středním Norsku. Tady to bude o něčem jiném.

Ti si piš, že to bude o něčem jiném. Máš se na co těšit. Hasfjord nebo Hasvik?

Vlada 27
    Účastník
    (33 odpovědí)

Hasvik….snad vyjde i pocasi ?

Jenik
    Účastník
    (17 odpovědí)

Ahoj už jsem to tu psal a nevm proč se to tu vymazali me uživatelské jmeno ale inzerat ohledně Soroya plati a hledam partii nebo lidi kde se poskladame a vyrazime cca za 2 mesice na ryby do Hasvik .nejlepe brezen zacatek a připojili by jsme se na cestu i dalsim lidem co vyrazí jestli nas pusti.kontakt na me Honza 603 439 759

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Jeník- Ber túto radu odo mňa,ako od kamaráta,aj keď sa nepoznáme.To,že Ťa za určitých podmienok pustia do Nórska, to nemusí plaťiť pre Hasvik komunu. Dobre si to prever,lebo akonáhle vystúpiš z trajektu v Hasviku,tak môžeš hneď aj nastúpiť. V lepšom prípade Ťa ani nenalodia.

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

cau

Necitate -Norsko je pre turizmus uzavrete ,

Jenik
    Účastník
    (17 odpovědí)

Dobře diky,ale za tu dobu se to muze jeste zmenit 3x tak budem doufat a verit🤷‍♂️

Jenik
    Účastník
    (17 odpovědí)

Zatim ano ale vse se muze za par tydnu zmenit.tak budeme doufat ze letos to pujde a dostaneme se tam.

DUCE
    Účastník
    (1 odpovědí)

Zdravím! pro ty co Soroy, nebo SEVER obecně!!!! ( Karélii, Finsko, Laponsko, …)  … obecně, neberou jen jako módní záležitost a těch je 95%, podle mého. Omlouvám se.  Vyzkoušel jsem “zapomenutá”  tresčí játra 2016, která byla v temném, středně chladném sklepu, bez slunce a světla. BOMBA, olej lahodný, jatýrka čistá a chutná. poctivě přebráno, žádná sladká voda ( dle mne zásadní!) zavařeno varem 2X. hlavně , bez přídavku oleje. Jen sůl…., Nové koření, Bobkáč a pepř.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Ahoj milovníci Soroye,

hlavně info pro Zbonyho, konečně Ti tam začne sněžit, ve výhledu cca 10 dnů Ti má napadnout více, než pul metru sněhu. Připrav pejsky!!!

radek

Zbony
    Účastník
    (745 odpovědí)

Radek

Ahoj, sleduju to neboj …

připravit né ani tak pejsky jako spíš sněžnou frézu 😀 už teď je problém na silnicích, kde jsou namrzlé silné vrstvy ledu a teď přes to padne sníh … pecka …

Až nás to zasype, tak pošlu nějaký fotky, hlavně už konečně přibývá denního světla, už to tu neni jako krtčí díra.

Držte se, a zůstaňte pozitivní 🙂

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Velké tresky se začínají pomalu objevovat v pobřežních vodách Soroya. Foto ze Sorvaeru.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

ty mě chceš zlobit, viď Michale

Zbony
    Účastník
    (745 odpovědí)

Dnes sem jel rano katamaranem z Hasviku do Hammerfestu, koupit auto, a zpet po silnici pres Altu do Øksfjordu, ted akorat stojiv ve fronte na trajekt, sme tu 3 auta. Katamaran z Hammerfestu nebere auta, jen cestujici

Zastavil sem se v Alte na nakup a na veceri, v Sushi point, kde delaji cerstve, jezdi vam to pred nosem na pasu a vy si vyberete, co chcete, a pak podle barvy talirku, zaplatite co ste meli. Masakr, uzasny zradylko.

Nikdo nikde nemel rousky, zadny omezeni poctu osob, jen se vsude doporucovaly rozestupy a vsude byla desinfekce, a u vstupu do obchodu zdarma rousky. Parada a slo to a vsichni v pohode

Koupil sem si vozítko s nahonem 4×4

Otazka za deset bludišťáků:

Jaké jsem si koupil auto

A) kombik

B) SUV

C) Pick-up

Tipujte 😉

Vsem přeji pevne zdravi a pevne nervy

orn
    Účastník
    (8 odpovědí)

Ahoj, tipuji za C) Pick-up.

PS: přeji všem nám “norkům” a vlastně všem lidem, ať se letos svět co nejdříve navrátí k normálu.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem orn.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 300)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...