Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Soroya 2021

Ahoj přátele ,hledám kdo ma místo na Soroya 2021 nejlépe březen nebo se tu najde pár lidí a poskládáne dostatek lidi a vyrazíme?díky Honza  603439759

Odpovědět

Cesta v pohode. Hranice swe-no v pohode nikde nikdo. Po cca 10 km překvapeni v podobě armády a důkladná kontrola covid19. Očkováni johnson uznávají až 21 dni po. Jinak test. Ryby v pohode, keleri a okounici před Hasvikem. Na šelf jsme se zatím nedostali.

Ak ide niekto na Soroyu mám dôležitú informáciu.
Kautokeino a Karasjok sú v noci pre cudzincov zatvorené.
Je možné použiť prechos Storfjord, ktorý je otvorený NonStop
Dnes v noci ho použili chlapi z Piešťan a potrebovali len OP a CovidPass.
Všetci sú zaočkovaný.
Za 5 minút pokračovali ďalej.

Ak ide niekto na Soroyu mám dôležitú informáciu. Kautokeino a Karasjok sú v noci pre cudzincov zatvorené. Je možné použiť prechos Storfjord, ktorý je otvorený NonStop Dnes v noci ho použili chlapi z Piešťan a potrebovali len OP a CovidPass. Všetci sú zaočkovaný. Za 5 minút pokračovali ďalej.

Ahoj. Od koho máš informaci? Co znamená "v noci" ?  Nic takového jsem nikde nedohledal. Býváme tam právě kolem 22.00 večer. Odjíždíme příští sobotu.

Od kamarátov z Piešťan, ktorý to šli túto noc.  Prišli až do Kauta a tam ich otočili.

Cudzincov nepúšťali.

Hranice sú uzatvorené,  tak ako píše Sim od 20:00 do 8:00.

Od kamarátov z Piešťan, ktorý to šli túto noc. Prišli až do Kauta a tam ich otočili. Cudzincov nepúšťali. Hranice sú uzatvorené, tak ako píše Sim od 20:00 do 8:00.

Díky za info.  

Od kamarátov z Piešťan, ktorý to šli túto noc. Prišli až do Kauta a tam ich otočili. Cudzincov nepúšťali. Hranice sú uzatvorené, tak ako píše Sim od 20:00 do 8:00.

Tak děkuji za info, i když mě moc nepotěšilo. No nic - pojedeme tedy tentokrát trochu jinudy ...

Velké tresky jsou stále při chuti a tak zbývá jen počkat na dobré počasí.

Aktuálně na |Soroya pěkně prší. Jinak tresky na šelfu jsou, ale nejsou to velká hejna spíše sporadicky. Běžná velikost 8-12kg. Okouníci před Hasvikem pořád na svém místě na hloubce 160-180m a sedí ve 140m. Všude je plno kelerů i kolem 1m. Chytají se i halibuti kolem metru, ale nám se zatím podařil jen jeden malý. Všechny lodě startují z Hasviku, takže i ubytovaní na Vaaganu musí dojíždět. Roste mraky hub. :)

Nazdar. Prosím,dajte sem niekto tabuľku odchody-príchody trajektu do Hasviku pre september. Díky.

Ideálne nahrať aplikáciu Snelandia do telefónu.

V karte Traveler do odjazdu Oksfjord Ferjekai (Loppa)
do cieľa Hasvik kai

Datum atď.

Funguje to.

Díky.Mám to.

Další úlovky na sebe nenechají dlouho čekat.

Déšť na Sørøyi ustál, po větru ani památky.  Ideálních podmínek nejlépe využil Hanyz a vylepšil si svůj osobáček - Halibut 169 cm.

Nazdar Norci. Platí sa Oksfjord-Hasvik na trajekte, alebo je zahrnutý do Autopassu? Díky za info.

Nazdar Norci. Platí sa Oksfjord-Hasvik na trajekte, alebo je zahrnutý do Autopassu? Díky za info.

Autopass.

Déšť na Sørøyi ustál, po větru ani památky. Ideálních podmínek nejlépe využil Hanyz a vylepšil si svůj osobáček – Halibut 169 cm.

Parádní ryba i fotka je super. Na co zabral?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!