Spolecne prostory v Hasfjordu nabizi
Filetarnu
-zavesna vaha do 300kg / stolni vaha na bedny do 60kg
-kostata a kyble pro kazdou lod
- gafy ocelove kratke i dlouhe, drevene pro kazdou lod
-zachranne vesty (neni nutno, mate-li plovouci oblek s certifikatem)
-zastery na filetovani
-ocilka
Vloni bylo dokonceno nove molo po cele delce, planuje se "v blizke dobe" take vymena mola pod filetarnou a pri te prilezitosti i renovace filetarny a rozsireni na 2 stoly
Venkovni filetovaci stolek (provizorni, Ørnulf ho nechce, ale odjel na dovolenou tak sem ho tam namontoval a az se vrati, uz bude linej s tim neco delat 😁)
Hadice s vodou k venkovnimu filetovani
Vedle filetarny jsou velke bile bedny na ulovene ryby, a male s plnym dnem na umyti filet pred zabalenim
Ke kazde lodi je k dispozici cerny kalfas, ktery se da vyuzit na vykrveni ryby po chyceni a potom odlozeni ciste ryby bokem
Je take moznost vyuzit pilu na zmrzle ryby (treba lososy zakoupene v Breivikbotnu)
Z filetarny se jde rovnou do mrazici mistnosti 2m pres chodnik, kde je obrovska kapacita na mrazeni primo v bednach
Po unavnem celodennim chytani si sve mokre a "vonave" obleky nechate vysusit v susarne, ktera ma take dostacujici kapacitu pro cely kemp. Predsin se da vyuzit pro prevleceni a odlozeni obleceni atd
A co nezamrazite s sebou domu muzete ugrilovat nebo vyudit
Grilovaci domecek nabizi pohodlne posezeni pro 8 lidi, svetlo, zasuvky treba na nabijecku a da se chytit i lehky signal wifi z hasfjordu 3
(pracuju na vycisteni a osetreni stolecku v grilu, aby to zas vypadalo jako u lidi, ale smirglem to nejde a nic moc vic tu nemam, tak to chvili potrva)
Takze.... "zitra" to bude 😁