Zdravim Vas pratele, blizi se nam novy rok 2018 a nova sezona plna dobrodruzstvi a skvelych ulovku.
Zdravim Vas pratele, blizi se nam novy rok 2018 a nova sezona plna dobrodruzstvi a skvelych ulovku.
Pánové, tohle je opravdu rybářské nebe :-)
Nádhera, jinak se to nedá ani popsat. Díky za každou fotku. Nevím co vám popřát, protože trofejní kusy máte na denním pořádku, tak snad jen ať vám vydrží to krásné počasí.
Užívejte si. :-)
Odpovědět
Ahoj Michale
máte tam lepší počasí než v Praze!Zdravím taky Martina aPepu.Už to máme taky za pár ,18 vyrážíme na sever se Staníkem a Jirkou.
Odpovědět
Klucíí dobrý! Akorát to počasí je strašák. My zvažujeme duben 2019, ale nevím nevím...
Michale chytáte i něco jinýho než obecný? Užijte si to tam.
Odpovědět
To chce fakt srdce v tuto dobu vyrazit na Soroyu. Hlavně kvůli cestě, ale i nejistota počasí a pak ta kosa na moři ... Brrrrr, já bych tam v březnu nejel ani kdyby se chytaly běžně tresky přes 40 kg. Asi už jsem měkkej, ale celková pohoda je mně milejší, než o něco větší ryby. Ovšem takhle od compu .... moc pěkný a příště jeďte klidně i dřív :-D
Odpovědět
Ahoj Michale máte tam lepší počasí než v Praze!Zdravím taky Martina aPepu.Už to máme taky za pár ,18 vyrážíme na sever se Staníkem a Jirkou.
Děkuji vyřídím
Odpovědět
Klucíí dobrý! Akorát to počasí je strašák. My zvažujeme duben 2019, ale nevím nevím… Michale chytáte i něco jinýho než obecný? Užijte si to tam.
Duben doporučuji. Když bude foukat utužíte kolektiv. Ryb je kolem pobřeží moc do konce dubna. Toto v červnu nezažijete.
Odpovědět
Ty ryby jsou fakt nádherný, tu ,,kosu,, na lodi bych asi už nedal. Mám sebe celkem rád..... :-)
Odpovědět
Ahoj polárnici.
Boli ste dnes na vode?
Podľa Windy.com bola celkom zima a zajtra to vyzerá podobne, možno trochu zosíli vietor.
Nedokážem si to predstaviť.
Na lodi sa nejde urobiť ani oheň tak. ako u rybníka :-)
Čo používate proti zamŕzaniu očiek? Musia byť stále plné ľadu.
Myslím, že šnúra musí namŕzať aj na navyjáku.
Ale tie nádherné tresky zato asi stoja.
Tak veľa zdaru.
Odpovědět
Ahoj dnes jsme na vodě nebyli má hodně foukat až 10m/s vítr. Věnujeme se utužování kolektivu a pomáháme Jardovi s domacími pracemi.
Odpovědět
Včera jsme se konečně dostali na reef. Musím říct, že takový rybolov jsem ještě neviděl. Jen na naší lodi se ulovilo 15 ryb přes 20kg a tři ryby atakovaly hranici 30kg. Ten, kdo se letos chystá na Soroya se má na co těšit. Top nástrahy Roybait a Švédský nerez pilker bez paprik.
Odpovědět
Krásné ryby, jelikož vím jaká je na moři kosa v tuto dobu, smekám. Krása.
Odpovědět
Zdar všichni. Mám na Vás dotaz a případně velkou prosbu na rybáře kdo jedou na Soroyu nyní v březnu nebo první týden v dubnu autem. Hledám možnost přepravy baterek k multíkům, neboť naše celá parta letí letadlem 8.4. a bohužel letadlem se baterky přepravovat nesmí. Prosím Vás někoho zda by nám nevzal do auta 6 baterek. Samozřejmě to nechceme zadarmo! Předem moc děkuji za Vaše reakce.
Odpovědět
Dnes mega treska 44kg!!!!! A další 37.5kg uloveno na místě kveite grunn, který je vyhlášen úlovky obrovských ryb. Nastraha gumová ryba. Hloubka 85m. Gratuluji lovcům.
Odpovědět
Gratulace , tohle jsem na na titranu neviděl , takové příšery jsou ? neuvěřitelné.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...