Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 510 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zbony a poslední změna proběhla před 5 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 511)
  • Autor
    Tomas Bozovsky
    Účastník
    (4 odpovědí)

grilování na mole. .. vyjezd s pejsky…pekne pocasi..nemá chybu😀

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 7 měsíci uživatelem Tomas Bozovsky.
    Valhalla
    Účastník
    (56 odpovědí)

Paráda kucí! Už se nemůžu za Ahmedem dočkat. Díky vám mě to čekání rychlejc utíka!

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Tomáš- tá fotka panoramatická je perfektná. Veľa úspechov a dobré počasie prajem.

zok
    Účastník
    (543 odpovědí)

grilování na mole. .. vyjezd s pejsky…pekne pocasi..nemá chybu😀

Ahoj Bóžo, mluvil jsem s Romanem i Kásou a moc to tam pochvalují. Zkus sem dát nějaké fotky z baráku a okolí ať vidíme, jak to tam vypadá. Grilovací domeček je parádní a asi na Soroya jediný k dispozici ubytovaným.

Zbony
    Účastník
    (745 odpovědí)

V Hasfjordu nabizime ve vsech 3 domech vsechny ceske aj vsetky slovenske televizni programy.

Tomas Bozovsky
    Účastník
    (4 odpovědí)

Hasfjord III   barak prostorný, kuchyň veliká, sezení u telky s krbem pecka, koupelna velká, grilování na mole a lode u baráku. skvělý servis v podobě Michala (Zbony) neměl chybu!

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 6 měsíci uživatelem Tomas Bozovsky.
    • Odpověď byla upravena před 6 roky a 6 měsíci uživatelem Tomas Bozovsky.
    Zbony
    Účastník
    (745 odpovědí)

!! Konec platnosti starych bankovek nominalni hodnoty 100 a 200 NOK !!

Oficialne prestava v norsku k 30.5.2018 platit VII serie zminenych bankovek (obrazky starych bankovek v priloze)

Ornulf v Hasfjordu vsak nabidl, ze pokud mate nekdo nejake mensi zbytky techto bankovek a nestihnete je vymenit, tak je bude v prubehu letosni sezony akceptovat. On je vsak take nemuze pouzit, muze je vymenit pouze v narodni bance, proto prosim zkuste zajistit maximum v novych bankovkach, ktere by banky v cechach jiz mely nabizet.

Detail na strankach Norske narodni banky

https://www.norges-bank.no/en/notes-and-coins/Banknotes/legal-tender-banknotes/

Meni se pouze 100 a 200 NOK !!

Diky 😉😄

Milan Čechovský
    Účastník
    (149 odpovědí)

!! Konec platnosti starych bankovek nominalni hodnoty 100 a 200 NOK !! Oficialne prestava v norsku k 30.5.2018 platit VII serie zminenych bankovek (obrazky starych bankovek v priloze) Ornulf v Hasfjordu vsak nabidl, ze pokud mate nekdo nejake mensi zbytky techto bankovek a nestihnete je vymenit, tak je bude v prubehu letosni sezony akceptovat. On je vsak take nemuze pouzit, muze je vymenit pouze v narodni bance, proto prosim zkuste zajistit maximum v novych bankovkach, ktere by banky v cechach jiz mely nabizet. Detail na strankach Norske narodni banky https://www.norges-bank.no/en/notes-and-coins/Banknotes/legal-tender-banknotes/ Meni se pouze 100 a 200 NOK !! Diky 😉😄

Čau chlapi, na fotkách vidím plovoucí obleky TEAM NORWAY, chci se zeptat jak hodnotíte tyto obleky? Dá se v nich dobře chytat, nebo jsou spíš tuhší?  Přemýšlím o něm, tak se hodí každá rada. 🙂

Tomas Bozovsky
    Účastník
    (4 odpovědí)

za mě plovoucí oblek Team norway v pohodě mám ho už paté Norsko kupovanej z Německa a zatím max spokojenost… je dvojdílnej což považuji za vyhodu a chytá se v něm v pohode.

Milan Čechovský
    Účastník
    (149 odpovědí)

za mě plovoucí oblek Team norway v pohodě mám ho už paté Norsko kupovanej z Německa a zatím max spokojenost… je dvojdílnej což považuji za vyhodu a chytá se v něm v pohode.

Díky za komentář. Přeji spoustu hezkých úlovků.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Další fotky od skupiny Petra P. limit měli nachytaný za jeden den. Největší treska byla 20kg.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Prosím o info- Michal/Sim/, ako je to s akceptovaním bankoviek v Hasviku u Ahmada? Sme tam 20.5.-31.5.. Mám nejaké staré stovky a dvestovky na benzín. Díky za odpoveď.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Pokud budou v té době platné, tak bez problémů.

Zbony
    Účastník
    (745 odpovědí)

V Hasfjordu se i pres neprizen pocasi zadarilo. Kluci se nevzdali a  privezli tresky, nejvetsi byli ke 130cm

Zbony
    Účastník
    (745 odpovědí)

Pozadu dnes u nas neostali ani nasi bratia zo Slovenska, kteri privezli nejvetsi kus temer 21kg, s tlamou na dve pesti 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 511)

Téma ‚Soroya 2018’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...