Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2018

Zdravim Vas pratele, blizi se nam novy rok 2018 a nova sezona plna dobrodruzstvi a skvelych ulovku.

Odpovědět

grilování na mole. .. vyjezd s pejsky...pekne pocasi..nemá chybu😀

Paráda kucí! Už se nemůžu za Ahmedem dočkat. Díky vám mě to čekání rychlejc utíka!

Tomáš- tá fotka panoramatická je perfektná. Veľa úspechov a dobré počasie prajem.

grilování na mole. .. vyjezd s pejsky…pekne pocasi..nemá chybu😀

Ahoj Bóžo, mluvil jsem s Romanem i Kásou a moc to tam pochvalují. Zkus sem dát nějaké fotky z baráku a okolí ať vidíme, jak to tam vypadá. Grilovací domeček je parádní a asi na Soroya jediný k dispozici ubytovaným.

V Hasfjordu nabizime ve vsech 3 domech vsechny ceske aj vsetky slovenske televizni programy.

Hasfjord III   barak prostorný, kuchyň veliká, sezení u telky s krbem pecka, koupelna velká, grilování na mole a lode u baráku. skvělý servis v podobě Michala (Zbony) neměl chybu!

!! Konec platnosti starych bankovek nominalni hodnoty 100 a 200 NOK !!

Oficialne prestava v norsku k 30.5.2018 platit VII serie zminenych bankovek (obrazky starych bankovek v priloze)

Ornulf v Hasfjordu vsak nabidl, ze pokud mate nekdo nejake mensi zbytky techto bankovek a nestihnete je vymenit, tak je bude v prubehu letosni sezony akceptovat. On je vsak take nemuze pouzit, muze je vymenit pouze v narodni bance, proto prosim zkuste zajistit maximum v novych bankovkach, ktere by banky v cechach jiz mely nabizet.

Detail na strankach Norske narodni banky

https://www.norges-bank.no/en/notes-and-coins/Banknotes/legal-tender-banknotes/

Meni se pouze 100 a 200 NOK !!

Diky 😉😄

!! Konec platnosti starych bankovek nominalni hodnoty 100 a 200 NOK !! Oficialne prestava v norsku k 30.5.2018 platit VII serie zminenych bankovek (obrazky starych bankovek v priloze) Ornulf v Hasfjordu vsak nabidl, ze pokud mate nekdo nejake mensi zbytky techto bankovek a nestihnete je vymenit, tak je bude v prubehu letosni sezony akceptovat. On je vsak take nemuze pouzit, muze je vymenit pouze v narodni bance, proto prosim zkuste zajistit maximum v novych bankovkach, ktere by banky v cechach jiz mely nabizet. Detail na strankach Norske narodni banky https://www.norges-bank.no/en/notes-and-coins/Banknotes/legal-tender-banknotes/ Meni se pouze 100 a 200 NOK !! Diky 😉😄

Čau chlapi, na fotkách vidím plovoucí obleky TEAM NORWAY, chci se zeptat jak hodnotíte tyto obleky? Dá se v nich dobře chytat, nebo jsou spíš tuhší?  Přemýšlím o něm, tak se hodí každá rada. :-)

za mě plovoucí oblek Team norway v pohodě mám ho už paté Norsko kupovanej z Německa a zatím max spokojenost... je dvojdílnej což považuji za vyhodu a chytá se v něm v pohode.

za mě plovoucí oblek Team norway v pohodě mám ho už paté Norsko kupovanej z Německa a zatím max spokojenost… je dvojdílnej což považuji za vyhodu a chytá se v něm v pohode.

Díky za komentář. Přeji spoustu hezkých úlovků.

Další fotky od skupiny Petra P. limit měli nachytaný za jeden den. Největší treska byla 20kg.

Prosím o info- Michal/Sim/, ako je to s akceptovaním bankoviek v Hasviku u Ahmada? Sme tam 20.5.-31.5.. Mám nejaké staré stovky a dvestovky na benzín. Díky za odpoveď.

Pokud budou v té době platné, tak bez problémů.

V Hasfjordu se i pres neprizen pocasi zadarilo. Kluci se nevzdali a  privezli tresky, nejvetsi byli ke 130cm

Pozadu dnes u nas neostali ani nasi bratia zo Slovenska, kteri privezli nejvetsi kus temer 21kg, s tlamou na dve pesti :-D

• Téma ‚Soroya 2018’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!