Zdravim Vas pratele, blizi se nam novy rok 2018 a nova sezona plna dobrodruzstvi a skvelych ulovku.
Zdravim Vas pratele, blizi se nam novy rok 2018 a nova sezona plna dobrodruzstvi a skvelych ulovku.
Nazdar Norci.
Tak dnes excelentná rybačka. Ako z veľkej knižky. Slabý vietor, akorát na dobrý drift. Kopec rýb. Boli aj cez 20 kg a naj ryba 33,5 kg.
Soroya vydala svoje poklady a my sme to náležite využili. Momentálne už vyfiletované a venujeme sa pitnému režimu. Prvé dve foto sú zo včera, ostatné sú z dnešnej rybačky.
Odpovědět
A že na Východe vraj nič nie je a to pozri akí parobci tam žijú. Teším sa z vašich lovných výsledkov a len dúfam, že aj o 10 dní tam niečo pre nás necháte. Gratulujem lovcom . Janko - dobré reporty. Netrpezlivo čakám ďaľšie.
Odpovědět
Paráda,krásne ryby a konečne reporty s fotkami.Gratulujem celej partii.
Odpovědět
Veľká gratulácia. Pekné ryby, pekné fotky a fajn report.
Ryby brali na šelfu alebo sú všade?
Na aké nástrahy brali a v akých hĺbkach?
Odpovědět
Na východe tam toho je, ale bližšie je z Bratislavy do Viedne ako na východ ??????
Dnes odpočinok, aj keď na vodu by sa dalo ísť. Ryby sme lovili pod dračím zubom a väčšinou išli na švédske pilkre na dne. Ale trebalo ich hľadať, nebolo to, že kde hodíš tam ryba. Ale o to je ta rybačka krajšia. Tak zajtra znova ale v pohode, už máme nachytané.
Odpovědět
To JAKABO.
Peťo tak dneska to máme za 22. Papáníčko bude ve středu připravené a pomalu házíme věci na hromadu. Prověřím ubytování ve Švédsku a 11.5. jedu pro auto k Nakimu.
Odpovědět
Milan,ja mám zbalené,môžme vyraziť.Samozrejme som ešte k fileťáku/Mám krásny od Sima/pribalil kvalitný brusič.Foto prikladám.Nie,že si budete všetci tento typ kupovať.
Odpovědět
Tak už taky balíme, jen 14 a pádíme .........směr Hasfjord
Odpovědět
Nieje nič krajšie, ako pekna treska na fotke.
Aké sú ďalšie úlovky?
Cca. za 20 ide na server partia z Piešťan. Tak im niečo nechajte.
Odpovědět
Dnes ryby az tak nesli ale tato potesila hlbka 65m na selfe.Vaha mozno cez 30kg na lodi sme nemali vahu ryba bola po fotografovani uspesne pustena.Lovec P.Novak.
Odpovědět
Včera se ve Vaganu hodně dařilo. Největší rybou byla treska 29.5kg.
Odpovědět
Ahoj, prosimvas, kdopak pojede na Soroya v koncem kvetna/ v prubehu cervna a byl by ochoten z cech dovezt jednu - dve krabice s osobnima vecma? Diky :-)
Odpovědět
Hasfjord...bydleni super hned u mola... servis perfektni (Zbony)...ryby berou!
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...