Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

SOROYA 2016

Přebírám štafetu po Huskym. Jedu poprvé, tak mě ten entuziasmus snad neoupustí. A taky tajně doufám, že se tam s náma objeví nějaká česká parta, která nám do začátku poradí. Takže se hlašte - kdo, kdy a kam? 8-)

Odpovědět

23mm

Kachna to není ale fotil mně Francouz a na fotku pořád čekám ještě neposlal tady je máš aspoň v kadi

zdravim panove, nemate nekdo zkusenost se zamrazenim jater a zavareni dodatecne doma? diiiik

Nádhera,divím se ,jaké má to monstrum zuby.Asi by ruku krásně poškrábal.Pokud to není tajné pochlub se Jaro v kolika metrech jsi ho lapil a na co zabral.Popřípadě jak jsi ho dlouho zdolával,protože taková ryba se nechytá každý den.Jinak blahopřeji a přeji mnoho krásných ůlovků.

Tak už se začínáme pomalu balit.

Dnešní Soroya po vydatném sněžení

Jardův gazik utopenej před Bestermor

Jak tak pozoruju letošní 1 turnus bude véélmi zajímavé dobrodružství :-D

První skrei ze Soroye od Švédů 8-)8-)8-)Už je to tady...

Kiki doufám, že příští březen si nenecháš ujít já, Vilda a Bob už jsme nahlášení na 20-30.3.2017

Ja jedu taky. Teda jestli mi vezmete 😀😀

[citace]Sim napsal:

Kiki doufám, že příští březen si nenecháš ujít já, Vilda a Bob už jsme nahlášení na 20-30.3.2017[/citace]

Není nad čím přemýšlet....8-)8-)8-)Řekl bych ,že takhle oslavený 20tiny budou randál !

Čau kluci, pro zasmáti video ze Soroy loňského roku. Týden nám nešlo dveře na baráku u Ornulfa zamknout, po návratu z posledního fishingu jsme se pro změnu nemohli dostat dovnitř. Venca to vyřesil :o)

Ty skreje sou paradni. Co me ale od toho zasadne odrazuje je brutalni zima a primrzlej sopel u nosu 8-O, jinak ryby fajn....

Nevim proc, ale nejde mi sem vkládat videa, tak nic :-D čus

[citace]Sim napsal:

Kiki doufám, že příští březen si nenecháš ujít já, Vilda a Bob už jsme nahlášení na 20-30.3.2017[/citace]

Jedu taky příští rok na 1 turnus hlásím se ke komukoliv loni to bylo super ;-):-P

• Téma ‚SOROYA 2016’ nepřijímá nové odpovědi.