Přebírám štafetu po Huskym. Jedu poprvé, tak mě ten entuziasmus snad neoupustí. A taky tajně doufám, že se tam s náma objeví nějaká česká parta, která nám do začátku poradí. Takže se hlašte - kdo, kdy a kam? 8-)
Přebírám štafetu po Huskym. Jedu poprvé, tak mě ten entuziasmus snad neoupustí. A taky tajně doufám, že se tam s náma objeví nějaká česká parta, která nám do začátku poradí. Takže se hlašte - kdo, kdy a kam? 8-)
Tak to Ti závidím, že máš takové kamarády na severu.
Tak jim poděkuj, to je opravdu nádhera.
Odpovědět
[citace]Navarchus napsal:
Fotky jak od ,,profíka,, gratulace autorům. Krásné.[/citace]
Nejsou to profíci, většina je focena na mobil z auta, nebo z terasy od domu. To spíš ta příroda tam tak čauje a nabízí jedinečné pohledy na okolní krajinu.
Odpovědět
Tyto jsou ze dneška, sice už bez sluníčka, ale je dobře vidět, jaká je na severu zima.
Odpovědět
Nemůžu si pomoct, ale už mě to tam zase táhne, ale ještě musíme dokončit tropy, kam se vracím s Vildem a Bobem.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Navarchus napsal:
Fotky jak od ,,profíka,, gratulace autorům. Krásné.
Nejsou to profíci, většina je focena na mobil z auta, nebo z terasy od domu. To spíš ta příroda tam tak čauje a nabízí jedinečné pohledy na okolní krajinu.[/citace]
Přirovnání jak od ,,profíka,, byla poklona pro autory snímků. Taky jsem dělal fotky mobilem,kamerou foťákam. Příroda je fantastická, Kolikrát si kladu otázku, zda do Norska jezdím více kvůli rybám nebo přírodě(50/50). V každém případě fotky jsou parádní.
Příštím rokem to tam s partou chceme také navštívit.8-)
Odpovědět
Konečně tady máme fotky z lovu dnes ráno Jarda vyrazil na šelf.
Odpovědět
Nadhera,hned je to krasnejsi,Jardo jen tak dal,at vam na Soroya preje pocasi.Ja mam letos asi smulu,tak posilej fotky at se muzem tady tesit aspon na dalku.:-):-)
Odpovědět
Radku tak tady přikládám ještě nějaké foto, jak kluci rozmrzli ve filetárně.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...