Přebírám štafetu po Huskym. Jedu poprvé, tak mě ten entuziasmus snad neoupustí. A taky tajně doufám, že se tam s náma objeví nějaká česká parta, která nám do začátku poradí. Takže se hlašte - kdo, kdy a kam? 8-)
Přebírám štafetu po Huskym. Jedu poprvé, tak mě ten entuziasmus snad neoupustí. A taky tajně doufám, že se tam s náma objeví nějaká česká parta, která nám do začátku poradí. Takže se hlašte - kdo, kdy a kam? 8-)
Díky Michale.
Jak nemám jízdní řád v ruce tak jsem z toho na větvi.
Přeji supr rybolov.
Odpovědět
Sime díky, snažil jsem se na stránkách 177finmark.no vyznat a marně ;-)
Odpovědět
Jede tam někdo před námi? Nebo budou všechny ty 40Kg tresky naše ? :-D8-O
Odpovědět
[citace]Preparator napsal:
Jede tam někdo před námi? Nebo budou všechny ty 40Kg tresky naše ? [/citace]
Budou jen tvoje 😅😅😅😅
Odpovědět
Ne kluci ze Slovenska začínají 10.3. A od 20.3. Rozjíždíme sezónu na všech chatách. Takže zpráv by mělo být dost.
Odpovědět
Nazdar chlapi, po roce se opět hlásím.Měl jsem moc práce.Nemá někdo volný flek na Soroyu na velký treskouny?Termín nerozhoduje, kdyby Vám někdo vypadl, dejte vědět.Od mých kamarádů nikdo nahoru nechce, je to prý daleko a drahé.Ale já vím, že to prostě někdy musí vyjít.Díky za event. zprávu
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
Nazdar chlapi, po roce se opět hlásím.Měl jsem moc práce.Nemá někdo volný flek na Soroyu na velký treskouny?Termín nerozhoduje, kdyby Vám někdo vypadl, dejte vědět.Od mých kamarádů nikdo nahoru nechce, je to prý daleko a drahé.Ale já vím, že to prostě někdy musí vyjít.Díky za event. zprávu[/citace
Ahoj Radku, vyraž na Veiholmen .-) je to už za 17 8-)
Odpovědět
Soroya má letos největší sněhovou nadílku za posledních 10 let.
Odpovědět
Soroya dnes ráno, jestli to takto půjde dál, tak si norové mudou muset vyhrabat tunely, aby se dostali ze silnice, do domu.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...