Přebírám štafetu po Huskym. Jedu poprvé, tak mě ten entuziasmus snad neoupustí. A taky tajně doufám, že se tam s náma objeví nějaká česká parta, která nám do začátku poradí. Takže se hlašte - kdo, kdy a kam? 8-)
Přebírám štafetu po Huskym. Jedu poprvé, tak mě ten entuziasmus snad neoupustí. A taky tajně doufám, že se tam s náma objeví nějaká česká parta, která nám do začátku poradí. Takže se hlašte - kdo, kdy a kam? 8-)
Přenecháme se slevou ubytování v termínu 20.5. - 27.5.2016.
Chata pro 4 osoby + loď Kvaerno 19ft, motor Honda 50 hp.
http://www.soroy-havfiskesenter.no
Filetárna na molu, mrazící místnost - pro každého vyhrazené místo na 2 bedny, benzínka cca 200m, benzín si točí každý sám.
K molu cca 50m.
Chata, 2 ložnice s palandou, kuchyň vcelku vybavená, lednice, sporák, televize, koupelna se sprchovým koutem a se záchodem.
Správce poradí místa kam vyjet, nemusíte ryby hledat.
Kemp je ve fjordu, dá se vyjet za každého počasí, lodě a motory jsou spolehlivé.
Kvalitní wifi připojení.
V případě zájmu můžete poslat SZ nebo volat 724090087.
Odpovědět
V sezone 2016 se nam soroy nejspis vyhne, ale je to tam fajn. Hlavne jsem zvedavej, jak dopadne v zari Halibut festival.
Vzpominka na Hasfjord 2015
[yt=Lk6G-yp7Lx0=yt]Lk6G-yp7Lx0[/yt]
Odpovědět
[citace]Tomas-HEKTOR napsal:
V sezone 2016 se nam soroy nejspis vyhne, ale je to tam fajn. Hlavne jsem zvedavej, jak dopadne v zari Halibut festival.
[/citace]
Nikdy, neříkej nikdy... :)))
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Tomas-HEKTOR napsal:
Nikdy, neříkej nikdy... :)))[/citace]
že bych vyrazil s Váma :-D
Odpovědět
[citace]Tomas-HEKTOR napsal:
sroubek282 napsal:
Tomas-HEKTOR napsal:
Nikdy, neříkej nikdy... :)))
že bych vyrazil s Váma [/citace]
Pokud piješ trošku piva a chytáš ryby...:-D:-D:-D
Odpovědět
...tojo Šroubes, to my popijeme :-) ale pak to u nas vypada takhle celej druhej den mimo provoz,...:-)
Odpovědět
Hledáme 1 rybáře na Soroyu 1-10.7.2016 Doprava zajištěna vlastní dodávkou, ubytování zajištěno Vaagan A.
tel.: 602541282
Odpovědět
kaqpa- Už je to tu,cena benzínu sa pomaly približuje k tým 10Nok/l a kurz Noku je neskutoťný.
Odpovědět
Zrovna dnes jsem se díval na čnb, kurz kolem 2.74, úplně jsem hleděl :-)
Odpovědět
Zdravím všechny jedu poprvé na soroyu druha polovina srpna prosím o info jak v tuto dobu počasí a hlavně ryby dík za každou informaci
Odpovědět
Možno sa to tu niekde preberalo ale poprosím o radu
aká je najlepšia zostava na pilkrovanie resp. vláčenie na Soroyu
mám na mysli hrúbku pletenky a náväzcov (či vôbec používať návazce, koľko ako ďaleko od seba a p.)
Aké zostavy sa najviac osvedčili a p.
Ďakujem za prípadné rady
Odpovědět
Ahoj,
na Soroyu potřebuješ na pilkrování šňůru 0,35 mm,
návazec monofil nebi Fluokarbon optimálně 1 - 1,2 mm
na vláčení doporučuji 0,25.
návazec monofil nebi Fluokarbon optimálně 0,35 až 0,45 mm - do studené a slané vody
návazce o délce 1,5 m
Někdo řekne moc silné, ale pokud zvolíš menší průměry každou chvíli utrhneš.
Dochází totiž k jejich mechanickému opotřebení o ryby, dno a loď.
:-(
Co se týče nástrah na pilkrování, žádné papričky a žádné pilkry.
Nejlépe gumy co má Michal na stránkách Roybait nebo Savage Gear.
Co se týče vláčení na halibuty a kočky, u přístavu tak něco jako gumy Daiwa. Nezapomeň přidat trojháček na ocas, jinak přijdeš o hodně ryb.
:-D
Odpovědět