Hasvik, NO
temperature icon -4°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

..........:-D + :-D

VEM SI DOVOLENOU......NÁRODNÍ DIVADLO VYRÁŽÍ....I NA RYBY NEBOJ....:-D

.....šťastnou cestu,šťastný návrat a po ryb.stránce. ...zlomte vaz.

[citace]sroubek282 napsal: zerp napsal:

TAK kucí jsem zralej na BOHNICE...což pro neznalé je blázinec

,ale už se moooooc těším !!!!

Takovou partičku dát do kupy to není PRDEL....

Mi to vykládej...doma všecko roztahané, nevím, kde co mám..ale vím, že zítra směr Brno pro auto od Nakiho a potom jupííí do Prahy a vííííííííííííííííc jupí na Soroya... [/citace]

Doufám,že to auto bude dost veliký...Mám pocit,že kromě manželky a dětí mám sbalenou celou domácnost i s ledničkou.Po dvou dnech nákupů pro partu hladovců a balení,jsem si na chvílku sedl u vínka a dávám dokupy foto video výbavu s sebou.Snad bude co fotit..??:-P

Klidnou cestu, dobrý vítr a spoustu zážitků vám kluci přeju. A Maro tobě vysněného halika.

Něco sladkého na cestu???:-D:-D:-D

Hasvik včera po půlnoci ...

Bacha na šroubka, když je mu zima, tak se koupe v čepici.

Doufám,že to auto bude dost veliký...Mám pocit,že kromě manželky a dětí mám sbalenou celou domácnost i s ledničkou.Po dvou dnech nákupů pro partu hladovců a balení,jsem si na chvílku sedl u vínka a dávám dokupy foto video výbavu s sebou.Snad bude co fotit..??[/citace]

už se těším na Mara145, užijte si to

Cau rybari, zdravime z Hasfjordu. Se Sroubkovou partou byt prez velkou snahu se potkat, se nakonec mineme, coz je ovsem velka skoda.....

...nicmene vcerejsi den se hodne vydaril! na Soroya je najeta miliarda keleru 60-100 cm. Vcera byli uplne vsude, asi po 3-4 hodinach jsme meli plnou lod a byli uplne zniceny...

nejvetsi vcera chycenej keler, bohuzel miry neznami....

Roybait vcera zase radil :-) ve Fjordech se povedl peknej halik, asi 3x se vratil, paradni jizda!! Skoda, ze nebyl malinko vetsi. Dneska jdem na ne, tak zitra posleme vetsiho 8-)

[citace]hikor napsal:

... na Soroya je najeta miliarda keleru 60-100 cm. Vcera byli uplne vsude, asi po 3-4 hodinach jsme meli plnou lod a byli uplne zniceny...[/citace]

To ti verim ze jste byli zniceny, ale urcite kraaasne. Jenom Vam nezavidim to filetovani8-O8-O to muselo bejt umorny :-S:-S

Venca se na Soroya stale hleda, vcerejsi keleri mu ale spravili chut :-D

[citace]Hyse napsal:

hikor napsal:

... na Soroya je najeta miliarda keleru 60-100 cm. Vcera byli uplne vsude, asi po 3-4 hodinach jsme meli plnou lod a byli uplne zniceny...

To ti verim ze jst byli zniceny, ale urcite kraaasne. Jenom Vam nezavidim to filetovani to muselo bejt umorny [/citace]

Zdarec Zoomaku :-D

to jo, byl to porod, asi 4 hodiny filetovani, masaker :-) dneska pianko na vlacku, dneska budou uradovat Zoomy 8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!