Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

To není zástupce, ale nástupce;-)

Jo Jiřane tak to by byla krása na světě:-D:-D:-D

Šroubku, dávej mi tam na ty borce z Řep a Palmovky pozor. Jsou to kluci šikovní, ale budou na severu "nováčci". :-D:-D;-)

[citace]pollack napsal:

Šroubku, dávej mi tam na ty borce z Řep a Palmovky pozor. Jsou to kluci šikovní, ale budou na severu "nováčci". [/citace]

Nakázal jsem jim vzít si pižámko a po večerníčku děti moje půjdou do hajan. Dudlíky už mám pro ně koupené..

[citace]sroubek282 napsal: pollack napsal:

Šroubku, dávej mi tam na ty borce z Řep a Palmovky pozor. Jsou to kluci šikovní, ale budou na severu "nováčci".

Nakázal jsem jim vzít si pižámko a po večerníčku děti moje půjdou do hajan. Dudlíky už mám pro ně koupené..[/citace]

Hele ty kloučku,ty budeš rád,když Tě necháme dívat po večeři na televizi....:-D

Preperaci Šuldy obdivují v Norské televizi. Předvádí ji Mona, maželka Ahmada.

A to ještě neviděli preparaci Doršáka..:-):-):-)

TAK kucí jsem zralej na BOHNICE...což pro neznalé je blázinec:-D

,ale už se moooooc těším !!!!

Takovou partičku dát do kupy to není PRDEL....

[citace]zerp napsal:

TAK kucí jsem zralej na BOHNICE...což pro neznalé je blázinec

Takovou partičku dát do kupy to není PRDEL....[/citace]

Mi to vykládej...doma všecko roztahané, nevím, kde co mám..ale vím, že zítra směr Brno pro auto od Nakiho a potom jupííí do Prahy a vííííííííííííííííc jupí na Soroya...:-):-):-)

[citace]zerp napsal:

TAK kucí jsem zralej na BOHNICE...což pro neznalé je blázinec

Takovou partičku dát do kupy to není PRDEL....[/citace]

Hele Zerpíku, ne že se nám tam utopíš......ještě jsme si s Hrůšou u Tebe nevyzvedli dividendy za propagaci.... :-D :-D :-D

[citace]sroubek282 napsal:

A to ještě neviděli preparaci Doršáka..

[/citace]

On už se nechal pro jistotu vypreparovat?

:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D To je čest pro VÁS že to máte na vašich svatých hlaváchhhhhhh:-D

Po několika dnech balení to je zítra TADY !!!!!

Odjezd ...směr SOROYA !!!! Velká výzva .....Již několik let jsme s Márou tuto cestu plánovali !!!! A je to tady.

Za dozoru Šroubka a rad Michala Simča se budeme snažit vás minimálně pobavit .....:-):-)

:-D:-D:-D

čekají vás VELKÉ VĚCI..............:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.