Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

pocasi le luxusni, jdeme na vodu, pokud neco chytneme, vecer vlozim. Čus

Fotky z cesty dobrý, ale teď už se těšíme na ty ryby!!! ;-)

Expedici Soroya 2015 přeji pohodovou cestu a hodně krásných ryb a zážitků.:-P

Dnes luxusní počasí na Soroya, čekám s čím se pochlubí večer Hektoři od Ornulfa. Jestli není hezky až moc.

:-):-) to Mára....

Sice jsem v jednom kole...8-O , ale už se mooooc těším. Jedeme pobavit sebe , ale věřím že i ostatní NORKY !!!!!

Roybaity - DAIWU- ICE fish mám tuny a krávovin na legraci ještě víc !!!!

Všek mně znáte..... Ten kdo nebyl v těchto končinách.....tak po našem TOUR SOROYA ....vyrazí TAKY a BRZO !!!!! Sime těš se !!!!!!

Šroubku, peknej halik :-D

Sime, pocasi tady bylo dneska peklo. Chytali jsme v triku s kratkym, svitilo slunko a asi 15°C mozna vic. Neco jsme chytli, ale nebyla toho kvanta. Standardni rozchytavaci tresky, kočky. Halik do 15 kg mi to upalil pod lodi. Jednoznacnou nastrahou, ktera toho vetsinu dneska odchytala byla guma Roybait, barva keler....Nejvetsi obecnou jsem na ni chytil ve 24 m, kdyz jsme capali kocky pred Hasvikem. Byla neco okolo 1m. Zitra by tady melo bejt pod mrakem, tak zabereme hej hou :-)

a jeste Vaclav s jednoskvrnkou.......jo, jeste se povedli celkem pekny okouni,...dalsi info a foto dam zitra, jak se dostanu k Pc

Kurňa , ta jednoskvrnka je fakt jako prase....

:-D nebyla spatna, ale nebyl to ani zadnej obr.... jeste na dobrou noc jedno foto s dablem :-)

Za 2 . Kopem do vrtulííí!!!! Kucí krása!!!;-):-D:-D:-D

[citace]hikor napsal:

Šroubku, peknej halik

Sime, pocasi tady bylo dneska peklo. Chytali jsme v triku s kratkym, svitilo slunko a asi 15°C mozna vic. Neco jsme chytli, ale nebyla toho kvanta. Standardni rozchytavaci tresky, kočky. Halik do 15 kg mi to upalil pod lodi. Jednoznacnou nastrahou, ktera toho vetsinu dneska odchytala byla guma Roybait, barva keler....Nejvetsi obecnou jsem na ni chytil ve 24 m, kdyz jsme capali kocky pred Hasvikem. Byla neco okolo 1m. Zitra by tady melo bejt pod mrakem, tak zabereme hej hou [/citace]

Tome, držím palce..Halíka je škoda, ale to se stává..Sleduju počasí každý den a každý den je něco jiného..:-):-), prostě Norsko..

Tak jim dneska dejte co proto, večer se mrknu...

Zdáááááár...

[citace]pode napsal:

Za 2 . Kopem do vrtulííí!!!! Kucí krása!!![/citace]

Za 26h směr Brno k Nakimu a potom směr Řepy k zástupci prezidenta..:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!