Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Opat dost tazke pocasie. Vietor od pevniny a velmi nizky tlak okolo 986 - 990. Na trofejne ulovky sme nohli zabudnut aj ked obcas sa pritrafi a kazdy z nas to uz zazil, ze odrazu aj v takych podmienkach nieco pekne skoci. Tak tomu bolo aj dnes. Nasa rybarka si nachytala sperky.

Letci z Piešťan už sú na ceste na chatu Hytte.

Práve volali, že sa kochajú krásami matičky stovežatej.

Stoja v zácpe :-|

Celkovo, idú rozvážne, pretože ten karavan, ktorý tento rok použili, má asi väčšiu spotrebu, ako oni

:-P:-P:-P

To je malér, aby jim to všechno nevypil!!!:-P

Letošní Soroya bych zhodnotil stejně jako husky19. Letos se hejna musela více hledat. Ryb nebylo tolik jako loni. Počasí nám také moc nedovolovalo vyrážet jak jsme si přáli. Ale dovča se super lidma, hlava vyčištěná, nakonec ryby se taky pochytali, i když to mohlo být lepší...

Marec a april su mesiace na skreie ;-)

Pozdravujem letcov z Piestan. Posledny den na vode sa vydaril. Bolo to vsak o pokuse lapit trofejnu rybu. Konecne sa mi podarilo tiez pekne foto pri pouziti Roybaity 600g. Velmi sa ochladilo, ale my uz balime.

To Lubomír : zdar Lubo . Sme na tom rovnako. Tiež už balíme :-(

Rozlúčkový deň sa vydaril aj nám. Celkom sa chytilo 5 halíkov, v jednej chvíli sa ťahali naraz tri. Dva boli vrátené vode. Mišovi sa podarila aj jedna trofejka- leopard 126cm, 16,5 kg.

Ahoj Luboši, krásný ryby, přeji šťastnou a pohodovou cestu domu.

To gruvearbeider : Ahoj Zdenku : Dík. Fakt sme si to užili. Každý sme si chytili peknú tresku , nekdo pekného leoparda , halibutkama je to tu " zaprasené " ale my sme čapli len samé malé :-( Inak pohoda a všetko čo k tomu patrí ...;-) Zdar L .

To dub

Ahoj Lubosi, pohodovou cestu domu a už se těším na pokec.

To zok : Zdar Milane. Bylo to fajn. Velké dorše už sú v čudu , ale aj tak sa mi podarila jedna 21 + ;-) Poledním trajektem padáme. Dík a zdar. L.

[citace]Lubomir napsal:

Pozdravujem letcov z Piestan. Posledny den na vode sa vydaril. Bolo to vsak o pokuse lapit trofejnu rybu. Konecne sa mi podarilo tiez pekne foto pri pouziti Roybaity 600g. Velmi sa ochladilo, ale my uz balime.[/citace]

Ako vidím ste si to tam užili prajem Vám šťastnú cestu a bezproblémový návrat domov.

Zbalene. Uz sa caka len na trajekt. Debata a porovnavanie, plusy a minusy, Soroya verzus ine Lokality. Soroya jasne vedie v prilezitostiach nachytat vela a velkych ryb. My sme mali stastie a na vode sme boli skoro kazdy den. Chytili sme 4 halibutov, dva pustene, na dvoch 50 a 35 kg si chceme pochutnat. Morska macka leopardia 16, 50 kg, mien 102 cm, treska 128 cm a mnoho nad 15 kg, pekne kellery okolo 80 cm a sperky v podobe malych ostriezov. Dobra partie bola zaklad, ze nielen cestu, ale i ine problemy sme zvladli v pohode. Tak uz len cesta domov.

A este jedna fotecka kedy morske panny vyskocili a chceli si podebatovat....

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!