Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Ty vole, leopard. Už je v rekordech? Tuším, že ho nemá ani Michal. Krásná práce :-P

Luboši, krásné ryby, to ti přeji, o tom Soroya je! Přeji dobrý vítr a nějakou placku,...pozdravuje zdeněk

Opat sa nam zadarilo. Norma uz splnena, tak to bolo o trofejnych rybach. Halibut cca 150 cm.

Polnocne slnko na Soroy.

... ranne vychod slniecka s uvitanim vsade pritomnych vtakov v pristave.

A este jeden foto prispevok uspesneho lovca dnesneho halibuta a ideme po kratkej oslave uspechu spat.

Ako lovec mačky leopardej upresnim udaje o chyteni tejto prekrásnej ryby:hmotnosť-16,14 kg,dĺžka-122 cm

,hĺbka-90 m,Prut-dam-1,80m,30 lbs,elekricky multiplikator leibritz500 mm navnada-nerez pilker vlastnej výroby 700g opatreny na jcervenou chobotnickou na haciku.

Soroya vydala dalšího ze svých halíků. Dnes v noci přišel na vláčku o velikosti 150 cm/50 - 55 kg.

Dnes velmi silny vietor, ale aj tak sme chvilku lovili skutocne len na uspokojenie ryberskej vasne. V silnom drifte len par tresiek, ale nadherne sfarbeny dalsi halibut, uz stvrty nasho turnusu. Po odfoteni bol nezne vrateny do lona prirody na dorastenie.

...

Krásné ryby:-P jde vidět že je Soroya skutečně rybářský ráj :-P:-P:-P

Včera sa nedalo a dnes sme na chvílu vybehli...

A ja zase len malé...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.