Hasvik, NO
temperature icon 8°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

[citace]apnea napsal:

Sim napsal:

a jedno panorama, abyste se nemuseli trmácet na kopec.

Michale, nemáš tuhle fotku ve větším rozlišení? Udělalo by mně to veeeeeelkou radost[/citace]

Ne, nemám tuto fotku ve vyskokém rozlišení. Jedeš na Soroya letos? Mohl by sis ji tam vyzvednout.

Soroya červenec 2015..v tuto dobu za měsíc už budeme skoro v cíli.. Zerp, Solný, Mára 45, Honza Podešva, Vilda + jeho team..

Všem přejeme hodně štěstí a klidné moře..Toto je naše odjezdová hymna za měsíc...

[yt=_spfCq_FAFE=yt]_spfCq_FAFE[/yt]

Tak dnes to bolo parádne. Konečne poriadna rybačka.

[citace]Sim napsal:

Ne, nemám tuto fotku ve vyskokém rozlišení. Jedeš na Soroya letos? Mohl by sis ji tam vyzvednout.[/citace]

Letos ne. Vrátil jsem se před pár dny z Senji. A potvrdil si, že nad Soroyu není. Takže příští rok se tam poslušně vrátím. Třeba na mě fotka počká ;-)

[citace]sroubek282 napsal:

Lubomir napsal:

Škoda, že ostatné partie zatiaľ nepíšu, kde sa darilo viac. Každý hovorí a odporúča niečo iné, medzi rybármi nič nezvyčajné, ale tu sme predsa len v inom svete, či nie?

Plně s Tebou souhlasím. Za měsíc už budem se Zerprm,Solným, Márou 45, Honzou a Vildou na cestě. Sleduju příspěvky a ani jeden se neshoduje, každý píše něco jiného, myslím v lovu ryb..ale asi to tak je..Takže nedá se z toho vybrat..Hodně štěstí všem..[/citace] Dnes sa neco pochytalo.Včera hodne ryb podseknutých ale dnes už nekeré papali. Poobede skusíme nejaké foto." Teraski" ideme spat. Byla ťažká noc. ;-)

to dub: no konečně ;-)

Rybolov v noci je zaujimavy vzdy, ale dnesna noc na Soroy nas dostala. Tresky cez meter, najvacsia 126 cm cez 17 kg, halibut 32 kg, kocka tigrovana 15 kg, pekne kellery a cez meter mien. Okrem toho jednoskvrnka, jednoducho dobra rybacka. Za vsetky aspon jedna fotecka. Ostatne az si oddychneme.

Krásný ryby. kočka super, mník téhle velikosti na Soroya asi vyjímka.

Chlapi ešte spia , tak aspoň co sem našel v mobile...Chyby v písme nehledajte , reč mojého kmeňa je záhoráčtina. Jeli sme pobaltím , aby sme chytili doma Santu. Mjeli sme smolu , nekam si odskočil...

To Naki : Víš o tem , že aj Santa už presedlal ?

V Hasviku je to samá koza - alebo co to je...

Jankova prvá - 19 +

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.