Hasvik, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 31°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 26°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 21°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 27°C
zataženo

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Žádný velký vysedávání,seděli jste celou cestu.Už se nemůžu dočkat reportáží a fotek. Z.

to Dub: Ahoj Lubo! Vítám Tě na Soroya;-)

To deda : Zdar Zdendo. Presedlal sem z R. na B. a pomaly sa rozchytáváme. Ale fakt pomaly :-) Snad sa sa to zlepší.

To Vydra. Zatím sa to učíme. Nejaké tresky sme nachytali ale né moc.No a placky ? Iba jednu placičku ;-)

Ahoj Luboši, to přijde,hlavně aby bylo počasí.Přeji dobrý vítr a ryby přijdou.

to gruvearbeider : Dík Zdeno. Sme tu ešte pár dní , tak snad neco ešte ... ;-)

Prvý deň na vode. Samozrejme sa čakalo viac, veď sme vybrali na Soroyu. Ale večera u toho bola. Budeme sa tešiť na zajtra.

... a jasna vec, že aj nap. halibuty pod mieru sme nechali dorásť.

Kluci posílám pro inspiraci mapu, kde jsme v tomto období byli úspěšní. Zkuste to tam, je to kousek od přístavu.

a jedno panorama, abyste se neuseli trmácet na kopec.

Michale, na těch bodech co jsi poslal je jen taková šepleť.

Tak jsme se všichni ve zdraví vrátili a zítra se pokusíme zapadnout do normálního pracovního procesu. Všem současným účastníkům chytajícím nyní na Soroya přeji určitě lepší počasí než jsme trefili my a hodně pěkných úlovků. :-D:-D:-D

Ttoz vitaj doma, chlope :-). Ja uz jsem v procesu 3 dny a je to zahul :-(.

Děkuji kamaráde, návrat do procesu nebude tak krutý, neboť v září nás čeká Dolmoya_2015 8-):-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.