Hasvik, NO
temperature icon 8°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Miláně díky moc. Super ryby a reporty. Přejí šťastnou cestu diky

Tak už nám to také končí. Zítra odjíždíme, neboť v pondělí nejede ranní trajekt. :-(

[citace]husky19 napsal:

Tak už nám to také končí. Zítra odjíždíme, neboť v pondělí nejede ranní trajekt. [/citace]

Šťastnou cestu domů. :-P:-P

CHlapci v Hasfjordu se také činí. Dnes 2x Halibut 15kg a 30kg.

Kde v Hasfjordu je čapli? V prvním nebo druhým fjordu?

Len ich pekne zakrmte a udrzujte pri chuti. Rano sme tam. Prave ranajkujeme uz v Sundwahle. Pekny den.

Radost z prvního koucoura bývá obrovská.

[citace]Sim napsal:

Radost z prvního koucoura bývá obrovská.

[/citace]

Tak nevím, kocour je vlevo nebo vpravo?:-D

To Zok : Ahoj Milane. Dík moc. Až" terasky" Sme dorazili...;-)

to dub:prajem ti krasný zažitok a veľa kapitalných ulovkov a krasne počasie,dobrý drift a malo najazdeních km na lodi.držim palce a ked budeš z Katarinou tak nech mi pošle telefone čislo,že som si ho zabudol vypitat.to je ta čašnička v hoteli.a ju pozdravujem a že som došiel v poriadku do osla.tak zlomte väz a vela nachytajte.:-P:-P:-)

OK Joki , dík. ;-)

Ahoj Luboši, přeji pěkný ryby a nějakou trofejku a koukej podat nějaký report....pozdravuje Zdeněk

Zdenku dík moc. Dnes ešte posedíme nad mapama , prešmejdíme dno a snad zajtra nejaká fotečka...;-) Určite sa zajtra ozveme. L.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.